Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo riscă să-l piardă pe Ante Puljic: ”Nu lucrez cu oameni neserioși!”












Fundașul croat Ante Puljic, 31 de ani, se înțelese de principiu cu Dinamo și urma să semneze un contract valabil până la finalul sezonului. Negocierile s-au blocat însă din cauza pretențiilor financiare ale croatului.

UPDATE 20:45
Ante Puljic a respins oferta făcută de Dinamo. Fundașul a fost nemulțumit de condițiile propuse de fosta sa formație, iar discuțiile s-au împotmolit. Motivul? Dinamo i-a prezentat croatului un contract în care prima de instalare era de 25.000 de euro, deși ajunseseră la un acord pentru 50.000.

Conform surselor GSP.RO, Puljic s-a simțit jignit de gestul oficialilor dinamoviști și a mărturisit că nu își dorește să lucreze cu oameni neserioși. Totuși, croatul le-a mai acordat o șansă „câinilor” și i-a anunțat că așteaptă duminică dimineață contractul cu sumele pentru care bătuseră palma inițial.

„Nu trebuie să se panicheze nimeni. Tratativele sunt în desfășurare. Fotbalistul a pus niște condiții pe care clubul încearcă să le rezolve sub o formă sau alta în așa fel în care toată lumea să fie mulțumită. Vom vedea în zilele următoare cum se vor desfășura lucrurile”
Reacția conducerii lui Dinamo





sursa: www.gsp.ro

Comentarii