Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihai Neicuţescu, vândut la “lichidare de stoc” în Polonia








Ionuț Negoiță vinde jucători de perspectivă pe sume derizorii! Este vorba despre Mihai Neicuțescu, fotbalist în care ”câinii” nu au avut niciodată încredere deși a fost golgheterul echipei Under 19 când era antrenat de Bratu, cu peste 30 de goluri înscrise pe vremea când avea 18 ani. A fost împrumutat în două rânduri la Chindia Târgoviște, iar în acest moment are 2 reușite în Liga 1, dintre care una a fost aleasă drept cea mai frumoasă a etapei 1 din Casa Pariurilor Ligii 1, cea cu Gaz Metan Mediaș.

Mihai Neicuţescu, vândut la “lichidare de stoc” în Polonia
Nici de această dată cei de la Dinamo nu au fost impresionați și n-au considerat că merită să rămână în Ștefan cel Mare. L-au adus săptămâna trecută, cu chiu, cu vai, de la Chindia Târgoviște, dar îl vor vinde săptămâna viitoare în Polonia. De aceea el nu a jucat cu Poli Iași și nu va fi în lot nici vineri cu dâmbovițenii. Pentru că regulamentele UEFA nu permit să joci într-un sezon la mai mult de două cluburi!

Doar 120.000 de euro vor primi ”câinii” de la LKS Lodz, formația nou-promovată în campionatul Poloniei. Dar nu toți banii vor ajunge în conturile clubului din Ștefan cel Mare. Chindia Târgoviște are 10% dintr-un eventual transfer al atacantului.


Fanii dinamoviști au sperat odată cu reîntoarcerea lui că Neicuțescu va primi mai multe șanse și, alături de Andreas Mihaiu, vor pune umerii pentru a redresa echipa care are patru înfrângeri în primele cinci etape din Liga 1 și este în acest moment pe locul 11, la egalitate de puncte cu Hermannstadt și Clinceni, ultima fiind pe loc retrogradabil. Dar Negoiță vinde tot la prețuri de tarabă, fiind disperat să facă rost de bani.




sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.fanatik.ro

Comentarii