Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu va muri niciodată








In ultimele zile s-a tot vorbit despre plecarea lui Negoiță si a lui Balanescu de la echipa noastră, este o veste extrem de bună pentru fani după atâtea înfrângeri, un joc dezastruos și indiferenta lor pentru suporteri.

La Dinamo încă exista planul b, acesta fiind jucătorii juniori, de acolo sunt speranțe, clubul va depinde in următorii ani de pustii produși de către echipei noastre. 
Odată cu plecarea acestor indivizi de umblă doar pentru bani, clubul va avea de câștigat.

Suporterii care vin la meciuri , un antrenor serios si niște jucători capabili sa producă un joc bun, sunt soluția in aceste momente, trebuie sa strângem din dinți, sa ne luam pata neagra de pe inima, sa avem răbdare până plecarea oamenilor ,,răi'' de la conducere.

La un club precum Dinamo, se pot găsi soluții, se pot rezolva probleme, având în vedere ca avem a 2-a cea mai bună echipă la nivelul juniorilor din țară, nu se pune problema de viitor, dar mai întâi sa scăpăm de situația critica din prezent.

Dinamo este un club cu pretenții mari, un club de tradiție, un club cu suporteri adevărați, o echipa cu atâtea legende.
Se aude din stânga și din dreapta ,, Retrogradare , ne mănâncă liga 2-a''.. Eh, hai sa încercăm sa fim mai optimisti, dacă noi reușim sa scăpăm cu bine sezonul asta si o vom face cu siguranță, Dinamo va renaște, Dinamo va avea suporteri mai mulți, Dinamo va avea o conducere demna de club, actualii știu ce înseamnă presiunea suporterilor și cei ce vor veni știu ce-i așteaptă, si la Dinamo va fi un curaj sa fii in conducere, sa joci si sa reprezinți clubul.

Daca gândim pozitiv, lasam rușinea la o parte si ne ridicam ca niște eroi vom arata ce insemana Dinamo, vom arată de ce suntem numiți cainii roșii, vom dovedi că după foarte mult rău, vom arată din nou colții.
La noi ne trebuie o conducere decenta, niște jucători sa ne scape de situația critica, iar pe viitor :
-Un Antrenor loial
- Investiții atât pentru jucători cât si pentru preparatori.
-Sa ne axam foarte mult pe juniori, de acolo se va naște viitorul fotbalului.
-Suporteri adevărați, un număr mare pe stadion
- Sa aducem doar Dinamovisti adevărați.
-Speranța si răbdare.

Daca tot sunteți pesimiști si negativisti nu vom rezolva nimic.
Un lucru e sigur, Dinamo nu moare si vor venii soluțiile.



Articol scris de: Laur Darie

Acest articol este un pamflet si trebuie tratata ca atare.

Comentarii