Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






VIDEO | Dinamo a reuşit un nou transfer














Roberto Strechie este noul jucător al lui Dinamo. Fotbalistul născut în Italia a efectuat vizita medicală şi a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Strechie este mijlocaş defensiv şi a recunoscut că Dinamo este echipa pe care o simpatizează încă din copilărie, asta deşi tatăl său este stelist înfocat.

”Eu de când eram mic ţineam cu Dinamo, deşi tatăl meu ţine cu Steaua. S-a bucurat pentru mine, normal! Am petrecut foarte mult timp la Veneţia, acum era nevoie de o schimbare. Aşa a fost destinul meu, să ajung acum la Dinamo.


Ştiu pe ce loc este Dinamo, dar cu timpul se va ridica. Şi Dinamo, şi Steaua se vor ridica, pentru că sunt două echipe mari şi trebuie să stea sus. L-am cunoscut pe Fabbrini, mi se pare o persoană bună. Din România îmi place de Tănase”, a spus Roberto Strechie, pentru Telekom Sport.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii