Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bejan, prima victimă după venirea lui Ante Puljic: ”câinii” vor să-l trimită la o altă echipă din Liga 1










Ante Puljic (31 de ani) a semnat cu Dinamo pentru următorii doi ani, iar oficialii roș-albi speră ca acesta să aducă liniște în defensivă. Venirea croatului face însă o victimă: fundașul Florin Bejan (28 de ani) e pe „făraș”.

Negocierile cu fundașul central au durat mai multă vreme pentru că acesta a cerut 50.000 de euro la semnătură, fiind jucător liber de contract, iar Ionuț Negoiță a încercat să îi ofere doar jumătate din sumă. În cele din urmă, s-a ajuns la un acord ca Puljic să primească în primul an de contract 30.000 de euro la semnătură și stagiunea viitoare 40.000 de euro înainte de startul sezonului.

VOR SĂ SCAPE DE BEJAN
Odată cu venirea lui Puljic, șefii lui Dinamo încearcă să îi rezilieze contractul stoperului Florin Bejan, 28 de ani. Transferat în vară de către Eugen Neagoe, fundașul a avut evoluții extrem de dezamăgitoare, iar acum dinamoviștii speră să îl convingă să semneze cu FC Voluntari. Cristiano Bergodi îl dorește pe Florin, dar rămâne de văzut dacă acesta va accepta sau nu trecerea.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii