Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Vaișcovici, Florin Cheran și Giani Kiriță deplâng situația în care se află echipa: ”Ar fi o performanță să rămânem în A!”











Dinamo este la cel mai rușinos start de campionat din istoria clubului! „Câinii” au pierdut patru partide: cu Viitorul, 0-5, Craiova 0-2, CFR 0-1, Iași 0-2, și au câștigat una singură, cu Clinceni, 4-2.

Gazeta i-a contactat pe trei foști jucători emblematici ai "câinilor" pentru a afla ce este în sufletul lor având în vederele ultimele evenimente din Ștefan cel Mare.

Florin Cheran (72 de ani): „Dacă ești dinamovist adevărat, nu ai cum să fii în apele tale când vezi așa ceva. Nu știu cum s-ar putea face o redresare, sincer. În momentul acesta suntem la retrogradare și ar fi o performanță să jucăm în play-out și să nu cădem în B. Instabilitatea actuală e la toate nivelurile și e incontrolabilă. Nu ai antrenor, loturile vin și pleacă tot timpul. Mă rog, nu vreau să-mi dau mai mult cu părerea pentru că nu contează pentru nimeni ce spun eu”.

4 titluri
de campion a câștigat Cheran cu Dinamo

Claudiu Vaișcovici (56 de ani): „Tot ce se întâmplă e o mare rușine pentru istoria lui Dinamo! Puteau să fie cinci înfrângeri pentru că victoria cu Clinceni a fost norocoasă. Prunea a zis că dă afară jucătorii fără valoare și aduce alții buni. Poftim, valoare! Dacă la finalul sezonului prindem locul de baraj, e mare lucru! Negoiță s-a înconjurat numai de lepre care îi sug bănișorii și nu îl sfătuiesc cu nimic bun. Cea mai mare greșeală făcută - când l-a dat afară pe Rednic în 2016 și a fost adus Andone. La ce echipă făcuse Mircea atunci, dacă mai investeai un milion de euro, câștigai fără probleme titlul”.

57 de goluri
în 68 de meciuri a marcat Vaișcovici pentru Dinamo, în Liga 1. A câștigat cu "câinii" Cupa și campionatul în 1989/1990

Giani Kiriță (42 de ani): „Rămân mut la fiecare meci al lui Dinamo! Credeam că nu se poate mai rău decât ce a fost în ultimii doi ani, dar văd că e și mai și acum. Băi, mă încearcă multe sentimente, serios! Mi-e foarte greu să privesc tot ce se întâmplă. Eu am crescut la Dinamo în mediu de performanță și nu pot concepe așa ceva. Dar degeaba vorbim noi, foștii jucători, pentru că nu avem calitate oficială și nu bagă nimeni în seamă ce spunem noi. E o mare rușine să joci în play-out, dar e doar o consecință firească a acțiunilor lor. Au spus că sacrifică un an pentru a-l lăsa pe Rednic să construiască noul sezon, după care au venit și au aruncat bomba: l-au dat afară pe Rednic, au aruncat în aer toți suporterii, peste asta l-au adus pe Neagoe și au transferat ce au transferat. După care ne plângem că e situația grea. Ce semeni, aia culegi!”.

2 titluri
și 3 Cupe ale României a câștigat Kiriță în tricoul lui Dinamo




sursa: www.gsp.ro

Comentarii