Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Titlu: 2007 anul norocului sau al ghinionului?










Fc Dinamo București a obținut ultimul titlu in 2007 cu 77 de puncte 63 de goluri primite iar 23 primite.
Acesta a fost ultimul nostru trofeu de campiona României apoi cu evenimente neplăcute si meciuri de coșmar.

Pe atunci echipa părea ca se îndreaptă spre un succes pe care multe echipe si-ar dori, un succes promis de către fostul patron Borcea, dar după acel sezon de senzație, am avut doar evenimente nefavorabile.

Pe atunci Dinamo avea un lot format din jucători extrem de valoroși, un lot bine organizat de către antrenorul Mircea Rednic, cel care si in după acel sezon a mai antrenat de câteva ori Dinamo, dar rezultate n-au mai fost atât de bune din motiv ca in Dinamo nu se mai investea.

Acel sezon ne aduce aminte de acel 2-4 în care ,, Spurcații'' pierdeau pe propriul teren in fața echipei noastre.

Pe atunci mulți dintre jucători erau câini roșii adevărați, reprezentau echipa si se mândreau ca fac parte din aceasta formație. Banii nu erau problema, jucătorii veneau știind ca Dinamo este echipa puternica ce nu se teme de adversar

Din speranțe, s-au creat dezamăgiri, din iubire si faima, s-a transformat in ruine si promisiuni false, dintr-o echipa periculoasa astăzi avem un lot sub orice critica.

Soluțiile nu mai vin, rămânem cu amintirea din 2007. Ultima data când suporterii strigau ,, Campioni '' ultima data când Dinamo reprezenta România.

Se împlinesc 12 ani negrii, răbdarea e deja moarta si fanii vor fapte, nu vorbe. Cu vorbele majoritatea s-au tot dat Dinamovisti dar când era vorba de a ajuta Dinamo, liniștea si nepăsarea își spuneau cuvântul.




articol scris de: Laur Darie
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii