Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Eugen Neagoe e istorie pentru Dinamo!












Dinamo a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului lui Eugen Neagoe și a staff-ului său. 

Convenția de reziliere e făcută de mai multe zile. Staff-ul lui Neagoe rămâne însă să conducă antrenamentele „câinilor” până la instalarea viitorului antrenor, care ar putea fi italianul Dario Bonetti. Pentru încetarea raporturilor contractuale, Neagoe va încasa compensații financiare din partea lui Dinamo. 

Dario Bonetti (58 de ani) a fost sunat azi-noapte de oficialii clubului din Ștefan cel Mare și i s-a transmis să iar primul avion spre România pentru a prelua echipa. Italianul ar urma să ajungă în țară pe seară, urmând apoi să meargă la negocieri pentru un nou mandat la Dinamo.

Varianta Dario Bonetti a fost luată în calcul după ce aseară Florin Prunea a blocat venirea lui Leo Grozavu la Dinamo pentru că acesta e impresariat de Anamaria Prodan. 

SUPORTERII ÎL VOR
Dario Bonetti a antrenat-o pe Dinamo în două rânduri, în perioada iunie - octombrie 2009 și între aprilie și noiembrie 2012, fiind unul dintre preferații fanilor. Suporterii ar fi de acord cu revenirea lui.


2 trofee
a cucerit Dinamo cu Bonetti pe bancă: Cupa României și Supercupa, ambele în 2012

2 mandate
a avut Bonetti la Dinamo: primul, între iunie și octombrie 2009, iar al doilea între aprilie și noiembrie 2012




sursa: www.gsp.ro

Comentarii