Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prunea anunță două plecări de la Dinamo








Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane




Înaintea meciului Chidia Târgoviște - Dinamo, Florin Prunea, managerul general al „câinilor”, a vorbit despre numirea lui Dusan Uhrin și plecarea lui Eugen Neagoe. 


„Îi mulțumesc lui Dusan că acceptat oferta. Avem încredere în el și sunt convins că vom avea rezultate. E la curent cu tot ce se întâmplă în competiția internă. A urmărit toate jocurile. 

Eugen Neagoe a venit cu propunerea de încetare a contractului. Alții se leagă cu lanțul de poarta stadionului când vrei să-i dai afară. El a zis că pleacă și nu a avut nicio pretenție. Omul a venit cu inima deschisă, a venit să facă treabă bună. Pleacă cu un gust amar după ce s-a întâmplat. Nu trebuia să fie primit așa cum a fost. El trebuie să ia o pauză”, a declarat Florin Prunea. 


FLORIN PRUNEA: „PEROVIC ȘI N'DIAYE PLEACĂ”
Managerul lui Dinamo a vorbit și despre situația lui Slavko Perovic (atacant sârb, 30 de ani) și a mijlocașului din Mali, Mamoutou N'Diaye, 29 de ani, 

„Lui Perovic nu i s-a făcut un control medical cum trebuie când a venit. De aceea am luat și măsuri (n.r. demiterea doctorului Liviu Bătineanu). Acum căutăm căile legale pentru a desface contractul. Și le vom găsi. 

N'Diaye este pe lista de transferuri și sperăm să își găsească echipă. Se antrenează cu echipa. E singurul de pe lista de transferuri care încă nu a plecat”, a adăugat oficialul. 



sursa: www.gsp.ro

Comentarii