Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuţ Negoiţă s-a răzgândit. A fost întors din drum de către Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu






Ionuţ Negoiţă a fost convins de către oamenii săi de încredere, Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu, să nu-l mai vândă pe tânărul Mihai Neicuţescu în Polonia, la Lodz.


Transferul care a şocat fanii dinamovişti la momentul respectiv, defapt nu s-a mai perfectat. Mihai Neicuţescu nu mai ajunge în Polonia, după ce Ionuţ Negoiţă a fost convins că tânărul jucător este de perspectivă şi valorează mult mai mult de 130.000 de euro, cât oferea echipa din Lodz.


„Mihai Neicuţescu rămâne alături de noi. Este un jucător tânăr foarte bun şi oferta polonezilor din punctul nostru de vedere a fost derizorie. Ne vom baza pe el şi sperăm să marcheze cât mai multe goluri în tricoul alb-roşu”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru doardinamo.ro.


Ionuţ Negoiţă dorea să-l vândă pe Neicuţescu pentru a obţine bani pentru achitarea unor salarii restante. Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu au fost cei care l-au convins pe Negoiţă că suma este una derozorie, pentru fotbalistul crescut în propria academie.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii