Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea nu se îmbată cu apă rece. "Am avut un portar în zi de grație". Ce spune de Ante Puljic








Dinamo – FC Hermannstadt 3-0 a adus un pic de liniște în tabăra roș-albilor. Florin Prunea a rămas cu picioarele pe pământ și a remarcat evoluția portarului Riccardo Piscitelli din partida cu echipa sibiană. Directorul general a subliniat faptul că Ante Puljic nu a fost păcălit și că și-l dorește la Dinamo.

Florin Prunea a răsuflat ușurat după victoria cu FC Hermannstadt. "Mai respirăm toți. Acum putem să ne pregătim altfel. A fost 3-0, dar am avut un portar în zi de grație. S-a văzut și revenirea lui Nistor și calitatea lui Fabbrini. Mă bucur și pentru Ciobi cel mic. Dusan Uhrin va rezolva problemele din apărare, sunt convins", a spus oficialul dinamovist la Digi Sport Special.

Atacantul italian Mattia Montini s-a accidentat și a fost nevoit să părăsească terenul de joc după doar 34 de minute. "Montini va face un examen medical și vom vedea ce va fi, este un jucător important", a declarat Florin Prunea.


Florin Prunea: "Nu l-am păcălit pe Ante Puljik"
Directorul general al dinamoviștilor a infirmat faptul că fundasul bosniac Ante Puljic, jucătorul care este în negocieri cu "câinii roșii", a fost păcălit de conducere în privința sumei pe care trebuia să o primească la semnarea contractului. "Nu este adevărat. Nu a fost păcălit. La Dinamo nu se lucrează așa. Are o ofertă concretă, dar nu-l putem să-l forțăm. Îl vrem și pe Ante, este un jucător care ne poate ajuta", a precizat Prunea.

Florin Prunea a spus că în curând vor reveni și alți jucători, care au fost accidentați, precum Ioan Flilip și Filip Mrzljak.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii