Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dumitru Dragomir : "Negoiță nu se duce la meciuri de frică"











Ionuț Negoiță anunță de mai mult timp că vrea să vândă Dinamo, iar în ultima vreme părea că totul tinde către un deznodământ fericit, după ce ar exista o înțelegere cu Claudiu Florică. Dumitru Dragomir este însă sceptic.

"E bine ca Negoiţă să vândă repede Dinamo. Părerea mea e ca n-a vrut. Poate că are şi dreptate, că nu vine nimeni să cumpere. (...) Selecţia e bună. Dacă se duce cineva acum la Dinamo, o scoate în play-off. Dacă se duce un specialist", a precizat Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal.

Ionuț Negoiță s-ar fi înțeles cu Claudiu Florică în vederea cedării clubului, susțin cei de la Radio Dinamo 1948. Confom sursei menționate, la momentul actual se efectuează analize finaciar-contabile și juridice, pentru a se vedea situația existentă la clubul din Ștefan cel Mare.


Suporterii sunt cheia pentru rezolvarea situației de la Dinamo, crede Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir este convins că Dinamo poate renaște dacă se ajunge la un consens cu suporterii. În plus, fostul șef de la LPF a făcut o dezvăluire incredibilă despre Ionuț Negoiță.

"În primul rând, trebuie făcut o artmosferă de aşa natură încât să te împaci cu suporterii. Pentru că la Dinamo e imposibil. N-a putut Giovanni să se înţeleagă cu ei. E greu la Dinamo dacă n-ai rezultate.

Dacă ai rezultate, vai de mine, defilezi acolo. Şi chiar dacă te înţelegi cu ei, la prima înfrângere, te cheamă acolo şi-ţi aruncă cu pietre în cap. E greu şi pentru Prunea, și pentru Bălănescu. Ăsta a scăpat, că era să moară, dar atmosfera e foarte încărcată la Dinamo. De asta Negoiţă nici nu se duce la meciuri, de frică", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir știe cine ar putea salva Dinamo în acest moment: "Dacă s-ar băga Badea, el a fost un conducător extraordinar. Badea şi Borcea. După mine, Borcea a fost, în ultimii 20 de ani, cel mai bun conducător din România".

"Dinamo nu valorează un milion de euro". "Expertiză" incredibilă a lui Dumitru Dragomir
În trecut, Dumitru Dragomir spunea că ar cumpăra Dinamo. Acum, fostul președinte de la LPF și-a nuanțat declarația.

"Am glumit atunci (n.r.: când a spus că ar cumpăra Dinamo). Păi ce, făcea un milion? Dinamo n-are nimic, n-are teren, are numai nune, atât. Nu fac un milion jucătorii, ţineţi minte. Hai, mă, lăsaţi-mă. Îl scot pe Nistor de acolo. Nu valorează mai mult de un milion echipa.

Dacă i-aş lua cu conducători cu tot, face. Aş mai plusa cu 200.000 pe ei. Ăştia sunt conducători buni, să ştiţi. Cu Prunea m-am certat, dar e omu dracu. Iar Bălănescu e tobă de carte. Dacă ar avea stadion făcut, m-aş băga şi eu cu ceva bani", a încheiat Dragomir.

Ionuț Negoiță și Claudiu Florică au ajuns la etapa de a face schimb de documente, lucru care ar mai putea dura. Finalizarea acestor demersuri ar putea avea loc în luna septembrie sau octombrie a anului în curs.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii