Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu: „Stai puțin, nu compara Steaua cu Dinamo! Pe cine vinzi de la Dinamo cu opt milioane?”









- Domnule Lupu, cum vi se pare Dinamo sub comanda lui Dusan Uhrin?
- Ce să zic, momentan nu cred că putem spune că se vede ceva. 

- Totuși, a învins cu 3-0 pe Hermannstadt. 
- Da, dar dacă nu rata Sibiul din 11 metri, era 1-1 și nu cred că mai câștiga Dinamo.

- Se vede totuși mâna lui Uhrin?
- Nu putem spune că a impus vreo shimbare asupra jocului, să vedem scheme de joc sau o tactică diferită. A avut noroc cu doi jucători la mijloc ce au făcut diferența, Fabbrini și Nistor. Despre tactică nu se poate vorbi după nici o lună de când a venit noul antrenor. Eu cred că alta e problema însă!

"NU MĂ INTERESEAZĂ PLAY-OFF-UL!"
- Care anume?
- Dinamo nu avea nevoie de un antrenor nou, ci de un pedagog în stilul lui Mircea Lucescu. Să știe cum să potențeze psihic jucătorii. Aceeași problemă este și la Steaua. E nevoie de un pedagog. Steaua are un lot foarte valoros.

- Și FCSB, și Dinamo au loturi valoroase, dar au ajuns pe ultimele locuri.
- Stai puțin, nu compara Steaua cu Dinamo! Roș-albaștrii au un lot mult mai bun. Să fim realiști! Pe cine vinzi de la Dinamo cu opt milioane? Pe nimeni. 

- Ajung "câinii" în play-off?
- Mai e mult până departe! Au sperat și anul trecut, și acum doi ani și nu s-a reușit. Eu îmi doresc altceva însă! Nu mă interesează să ajungă în play-off și să termine pe 5, nu mă încălzește cu nimic. Mi-aș dori să se formeze, ușor, ușor, o echipă care într-un an sau doi să se lupte din nou pentru câștigarea campionatului.

Lupu a lucrat ultima oară la Dinamo în departamentul de scouting, dar a plecat după mai multe contre cu conducerea
2
trofee a câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25
de goluri în 136 de meciuri a marcat Lupu pentru "câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001




sursa: www.gsp.ro

Comentarii