Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dusan Uhrin i-a făcut portretul lui Gigi Becali în presa din Cehia










Revenit în fotbalul românesc, Dusan Uhrin le-a povestit cehilor situaţia prin care trece acum FCSB.

Într-un interviu pentru publicaţia Lydovky, noul antrenor al lui Dinamo a redat cu lux de amănunte situaţia de la FCSB, echipă care nu reuşeşte să-şi găsească un antrenor. Dusan Uhrin spune că Gigi Becali se implică total la echipă şi antrenorii nu sunt dispuşi să facă un asemenea compromis. Oferă exemplul lui Toni Conceicao, care a venit din Portugalia, dar negocierile au picat după doar trei minute.

Însă Dusan Uhrin, fost antrenor la Poli Timişoara şi CFR Cluj, subliniază că Gigi Becali a avut dintotdeauna acest comportament:

”Absolut nimic nu mişcă fără el. Acum se spune că-i controlează pe antrenori, face echipa de start şi dă ordine din tribune cine să fie schimbat. Dar aşa a făcut mereu. Între timp, a fost la închisoare, a revenit, dar nimic nu s-a schimbat. Ultimul care a vrut să vină la Steaua, Toni Conceicao, a pus o condiţie: dacă Becali i-ar impune echipa de start, îşi dă imediat demisia şi primeşte compensaţii de 100.000 de euro. Ce crezi că s-a întâmplat? Conceicao a venit din Portugalia, întâlnirea a durat trei minute şi apoi a zburat înapoi spre casă. Dar asta este Steaua, stat în stat”, a declarat Dusan Uhrin pentru lidovky.cz.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii