Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Tică Dănilescu, omul cu 29 de trofee la Dinamo și FCSB, uimit de situația granzilor











„Il Consigliere” Constantin Dănilescu (71 de ani), cel mai titrat conducător din istoria fotbalului românesc, nu își poate explica situația prin care trec cei de la FCSB și Dinamo.

Tică Dănilescu are tabieturi de care nu se poate desprinde. Astăzi, în timp ce răsfoia paginile Gazetei Sporturilor, s-a oprit asupra clasamentului în care FCSB și Dinamo ocupă ultimele două poziții: „A fost o surpriză neplăcută pentru mine. Este neplăcut. Cred că este prima dată în istorie. Așa ceva nu cred că s-a mai întâmplat. Dacă aș întoarce ziarul, ar fi o situație normală”.

FCSB
„Este neplăcut ce se întâmplă acolo. E problema dânșilor. S-au schimbat antrenori. A venit și Narcis Răducan, a plecat MM. Sper să aibă inspirație și să își redreseze această situație. E diferență mare între primul loc și ei. E penibilă situația de la ora actuală. 

E problema lor dacă patronul se implică la echipă. Dacă e așa și probabil e, nu e deloc corect. Antrenorul ar trebui lăsat să își facă treaba. Nu îmi permit să îi dau sfaturi lui Gigi Becali. El trebuie să își găsească propria soluție. 

FCSB trebuie să facă ceva. Nu poate să rămână în această situație Bani sunt, jucători au tot adus, probabil vor da afară și vor mai aduce”, a declarat Dănilescu 


„Dinamo mai are astăzi un meci și ar putea face un salt în acest clasament.  
Văd că cei de la Dinamo au făcut și ei un pas imortant, au adus antrenor. Negoiță va vinde foarte greu clubul cu asemenea rezultate. Toată lumea se ferește în acest moment. Este păcat când te gândești că nu au mai câștigat un trofeu major din 2007. Nu caut vinocați, nu e problema mea, dar îmi pare rău pentru această situație. 

Nu poți să reproșezi nimic la Dinamo. Prunea e dinamovist, a petrecut o viață acolo. Vor mai aduce ceva jucători și vor părăsi aceste locuri.  Acolo e greu pentru că nu sunt nici bani. Se duc mai multe lupte”, a explicat „Il Consigliere”.

„Craiova a făcut o alegere foarte bună. Sunt singur că Vicor Pițurcă va face lucruri importante, e un om care aduce garanții. Mi-ar plăcea ca și la fostele mele echipe să existe o astfel de strategie” 

„CFR Cluj are două echipe la fel de bune. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun, foarte exigent. Hagi e pe locul 2 cu o echipă tânără, bună. Se pare că aici e lupta” - Tică Dănilescu 



NEA TICĂ ARE 29 DE TROFEE ÎN PALMARES
Tică Dănilescu are 29 de trofee, toate câștigate cu marile rivale ale fotbalului nostru, Steaua și Dinamo, 17 cu militarii, 12 cu "câinii".

A prins cele mai prolifice perioade la ambele grupări, doar noaptea magică de la Sevilla i-a scăpat, ratând la mustață trofeul Cupei Campionilor Europeni. A sosit în Ghencea în ianuarie 1987, cât să prindă Supercupa Europei cucerită în detrimentul celor de la Dinamo Kiev.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii