Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De ce il cer fanii pe Rednic?









Majoritatea fanilor il vor pe Rednic înapoi la echipa.
Cu toate ca tehnicianul Mircea Rednic a ieșit pe locul 9 sezonul trecut, tot el a fost cel care si-a dat silința si sufletul pentru club, anumiți fani il judeca din cauza rezultatelor negative.

Menționez faptul ca Mircea Rednic a venit într-un moment critic în care echipa avea rezultate proaste, lotul era slab cotat din cauza ca patronul Negoiță a vândut jucătorii importanți si nu a investit banii pe alți jucători.
Rednic a avut un timp limitat in care el trebuia sa aducă jucători, el trebuia sa pregătească echipa, el trebuia sa convingă si sa plătească bonusurile jucătorilor.
Mulți l-au criticat după plecarea sa, mulți arunca cu pietre in el, dar rezultatele proaste erau înainte de a venii el, echipa a fost pe un loc de retrogradare și soluțiile păreau greu de găsit.
Negoiță l-a adus crezând ca in câteva luni ii poate face echipa pentru a câștiga campionatul, dar buget 0.
In loc sa dam vina pe el, ar trebui sa-i mulțimim pentru ultimul campionat obținut chiar de el, pentru lotul care acum cativa ani a avut șanse la titlu.

Il faceți pervers și il criticați, dar in câteva luni, fara susținere si cu critici la adresa lui ce putea sa faca mai mult. A avut mai multe roluri decât cel de antrenor.

E un câine rosu adevărat, cu el, astăzi eram in primele 6 locuri cu un lot făcut de el, chiar când a venit a declarat ca vara va face o echipa de campionat, dar cineva din conducere a preferat sa-si bata joc de un om ce ne voia binele.

Faptul că a dat jucătorii împrumut, a făcut o pentru salariile si a mai economomisii bani pentru planurile sale.
Dacă era pervers, mai făcea tot ce a făcut? Un câine rosu nu si vinde caracterul pentru bani si pentru nimic in lume.
Dacă i-am acorda susținere si l-am readuce si sa-l so păstrăm, Dinamo s-ar bate iar la campionat.



articol scris de: Laur Darie
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii