Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fabbrini: "Dacă vom câştiga toate meciurile, vom fi campioni, sută la sută”









Diego Fabbrini e pregătit să debuteze în tricoul lui Dinamo. Italianul a fost prezent la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Hermannstadt şi a dezvăluit secretul prin care echipa din Ştefan cel Mare poate cuceri titlul.

12 ani au trecut e la ultimul titlu câştigat de Dinamo. S-a întâmplat la finalul sezonului 2006-2007, atunci când echipa era condusă de pe bancă de către Mircea Rednic.

În 2019, la finalul primelor şase etape, roş-albii sunt ultimii în Liga, cu doar trei puncte câştigate. Echipa lui Duşan Uhrin nu are însă nicio victorie în acest sezon şi va încerca să spargă gheaţa în runda cu numărul.


În Ştefan cel Mare vine Hermannstadt. Sibienii au şase puncte, dar anul trecut nu au reuşit să obţină niciun succes din cele patru întâlniri directe cu Dinamo

"Aceasta a fost decizia mea, de a mă întoarce în România pentru a veni la Dinamo. Pentru mine va fi perfect, avem şansa să facem un sezon bun. Acum situaţia nu e bună, dar cred că avem timp să recuperăm.

Cât timp am stat în Bulgaria am urmărit campionatul, meciurile lui Dinamo.  Avem o echipă bună şi putem să ne descurcăm bine în acest sezon. Dacă vom câştiga toate meciurile, vom fi campioni, sută la sută. Nu e uşor, pentru că avem adversari dificili.

(De promisiunea făcută lui Valeriu Iftime, că în România nu va reveni decât la FC Botoşani)
Nu am promis aşa ceva, nu e adevărat. Niciodată nu aş spune aşa ceva, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla în viaţă. Le mulţumesc celor de la Botoşani că mi-au dat şansa să joc acolo în sezonul trecut", a declarat Diego Fabbrini la conferinţa de presă dinaintea meciului Dinamo - FC Hermannstadt.

Dinamo - Hermannstadt este în direct pe Telekom Sport 1, luni, la ora 21:00





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii