Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Dinamo se mută din Ştefan cel Mare. Unde vor evolua "câinii"








Florin Prunea, preşedintele lui Dinamo, a anunţat că echipa pe care o va conduce are şanse mari să dispute următorul meci de pe teren propriu pe Arena Naţională.


În acest sezon, Dinamo a disputat o singură partidă pe Arena Naţională, cea din runda a doua, contra Universităţii Craiova, scor 0-2. Ulterior, stadionul a fost destinat concertelor, iar apoi s-a intrat într-un proces de reabilitare a terenului. Astfel, sunt şanse foarte mari ca meciul Dinamo-FC Botoşani, din etapa a noua, să se dispute pe cel mai mare stadion al ţării.


"Cred că la etapa cu Botoşaniul jucăm acolo. Atunci se termină reabilitarea terenului, se termină cu concertele. Cu Botoşaniul sperăm să jucăm acolo, conform contractelor", a declarat Prunea, marţi dimineaţă, la ProSport LIVE.


În acest sezon, Dinamo a jucat doar cu Craiova pe Arena Naţională, partidă încheiată cu o înfrângere, 0-2. Ulterior, bucureştenii au jucat partidele de pe teren propriu pe arena din “Ştefan cel Mare”, loc unde au obţinut singurele victorii din acest sezon: cu Academica Clinceni, 4-2, şi FC Hermannstadt, 3-0.

După şapte runde scurse din actuala ediţie de campionat, Dinamo ocupă locul 9, cu şase puncte acumulate. În etapa următoare, echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr. va juca la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi.







sursa foto: mediafax
sursa: www.prosport.ro

Comentarii