Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






PCH, amenințare fără precedent pentru Ionuț Negoiță: ”Dacă ajunge la mănăstirea de pe Centură a vecinilor de clasament, v-ați dat foc la valiză!”












Negocierile dintre Dinamo și fundașul central croat Ante Puljic au intrat în impas din cauza banilor. Fanii dinamoviști au reacționat și i-au transmis un mesaj dur lui Ionuț Negoiță.

Ante Puljic a respins oferta făcută de Dinamo. Fundașul a fost nemulțumit de condițiile propuse de fosta sa formație, iar discuțiile s-au împotmolit. Motivul? Dinamo i-a prezentat croatului un contract în care prima de instalare era de 25.000 de euro, deși ajunseseră la un acord pentru 50.000.

Fanii nu concep ratarea acestui transfer și profită de acest episod pentru o nouă răfuială cu patronul Negoiță.


„Degeaba și-a deschis punga aia în care au intrat vreo 12 milioane în ultimii ani (numai din vânzarea de jucători) dacă se zgârcește la 25.000 pentru Puljic. Mai bine nu-l chemau la negocieri.

Dacă ajunge și Puljic la mănăstirea de pe Centură a vecinilor de clasament, chiar că V-AȚI DAT FOC LA VALIZĂ! Cu ăia 25.000 chiar scăpați ieftin.

Aducerea lui ar mai acoperi mizeria de la izgonirea lui Papazoglu și a celor din lotul Rednic. Ar demonstra că un jucător poate ajunge la Dinamo chiar dacă a fost adus în România de către fostul antrenor. Ar demonstra că Dinamo nu vrea să păstreze banii numai pentru lumânări.

ATENȚIE! 

A rămas să ne vedem la RIN săptămâna asta. Este intenția noastră de a face primul pas catre un armistițiu în vederea unei grabnice despărțiri. O strângere de mână care nu înseamnă că vă toleram de-aici înainte, ci înseamnă că dorim să oferim liniște echipei, IAR VOUĂ O IEȘIRE ELEGANTĂ DIN SCENĂ.Venim să ne strângem mâna și să auzim din gura lui Negoiță că vinde și ne lasă.

Dar dacă vă bateți joc de Puljic și implicit de noi, puteți să uitați de orice reconciliere”, scrie în mesajul postat de fanii dinamoviști.




sursa:  www.gsp.ro

Comentarii