Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu nu mai suportă amatorismul de la Dinamo: ”Au adus țopârlăi, nu fotbaliști, d-aia a avut și Neagoe un șoc”









Cornel Dinu, 71 de ani, fostul mare jucător al roș-albilor, a criticat transferurile verii, ce se dovedesc falimentare în startul campionatului, și atrage atenția și administrației care a girat mutările estivale.

Mai jos decât Dinamo e doar etapa viitoare, apoi liga secundă! "Câinii" sunt de nerecunoscut, după două sezoane execrabile în care au ajuns în play-out, atingând un minimum istoric.

Șefii se pregătesc de un nou mercato, de toamnă, după ce au dat chix cu cel estival. Rezultatele vorbesc: ultimul loc în clasament, a doua cea mai slabă apărare, o medie de 2,5 goluri încasate pe meci, toate compartimentele vraiște!


Legendă a clubului din Ștefan cel Mare, de 3 ori cel mai bun fotbalist al României, 8 trofee ca jucător cu Dinamo, plus alte 4 ca antrenor, Cornel Dinu a făcut un rechizitoriu dur în GSP celor care conduc acum clubul din Ștefan cel Mare:

"Unde este adevărul, unde ar fi înțelesul tainic al situației? Înainte, în mandatul lui Rednic, s-a justificat că au fost interese financiare, ale antrenorului, ale familiei sale, ca să aducă mai mulți jucători care nu aveau meciuri în picioare înainte de a semna cu Dinamo. Buuun! Noua administrație a adus 16 fotbaliști în vară, șase repatrieri și 10 băieți, dintre care mulți de play-out.

Ce se-nțelege acum? Tot interese financiare au fost și acum? Sau prostie și nepricepere cruntă? Nimeni nu zice nimic și nu am văzut o persoană care să iasă în față și să spună măcar un "Am greșit!".

Procuroru' a fost drastic: "Acum, nu mai explică nimeni cum au fost aduși acești "țopârlăi", că fotbaliști nu-i poți numi, cu tot respectul. Ăia înainte au făcut jaf, au secătuit, au făcut vrute și nevrute, cu toate că nu s-a prezentat un document, ci doar vorbe goale. Dinamo a făcut 3 puncte în primele 6 etape, te ia capul de nervi.

Păi, d-aia a avut și Neagoe un șoc, cu inima, când a văzut ce joacă ăștia aduși în vară! Dar văd că nimeni nu răspunde de ce jucători au fost aduși. Măcar să accepte situația, să spună că au greșit. Alooo, așa se învață, acceptați-vă erorile!".



sursa: www.gsp.ro

Comentarii