Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Ganea e dispus să vină la Dinamo: ”Dacă domnul Negoiță are nevoie, nu pot să zic nu”










Ionel Ganea (46 de ani) îi transmite lui Ionuț Negoiță că e pregătit să preia formația, indiferent de situația în care se află.

Dinamo are un început dezastruos de sezon. Situația de la club e una incertă. Eugen Neagoe e încă în refacere după problemele medicale avute în timpul meciului cu Craiova, scor 0-2, iar patronul Ionuț Negoiță caută oameni interesați de achiziționarea echipei. Ionel Ganea crede că e capabil să liniștească apele în Ștefan cel Mare, ca antrenor.

„Până în momentul de faţă nu am avut nicio discuţie şi nu am purtat niciun fel de tratative cu cineva din conducerea clubului. Dar orice este posibil.

Vreau să mai subliniez un lucru. Sunt antrenorul care a preluat foarte multe echipe în insolvenţă. Deci sunt antrenorul care a fost la echipe cu probleme financiare foarte mari şi eu zic că m-am descurcat foarte bine. Dacă domnul Negoiță are nevoie şi îşi doreşte lucrul acesta, nu pot să îi zic nu”, a declarat Ionel Ganea pentru TV Telekom Sport.

„Au fost aduși foarte mulţi jucători, dar din punct de vedere valoric, din punctul meu de vedere, nu sunt peste ce au fost”
- Ionel Ganea

Ionel Ganea este în acest moment liber de contract. De-a lungul carierei a pregătit formația secundă a lui Dinamo, Sănătatea Cluj, U Cluj, Rapid, Dunărea Călărași, Voluntari și Târgu Mureș. Sezonul trecut a stat câteva etape pe banca divizionarei secunde ACS Poli Timișoara. Ganea a îmbrăcat tricoul „câinilor” în 2006, marcând 14 goluri în Liga 1.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii