Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță, categoric în privința relației dintre Dinamo și Anamaria Prodan: ”Spuneți-mi vreun jucător sau antrenor de la club reprezentat de ea ”






Anamaria Prodan



Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit despre relația pe care clubul o are cu impresarul Anamaria Prodan, cea care a fost aproape să-l aducă pe Leo Grozavu ca antrenor.




Leo Grozavu a fost la un pas să antreneze Dinamo, dar președintele Florin Prunea a blocat mutarea în momentul în care tehnicianul a anunțat că la negocierile finale va veni alături de agentul său, Anamaria Prodan. 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Ionuț Negoiță respinge și el varianta unei relații de prietenie a clubului Dinamo cu impresara.

- Care este relația dintre impresarul Anamaria Prodan și clubul Dinamo?
- Care relație?

- Profesională, dintre un club de fotbal și un agent.
- Nu există. Știți dumneavoastră vreun jucător al lui Dinamo impresariat de Ana?

- Jucători, nu, dar doamna Prodan a spus că a negociat cu clubul pentru Leo Grozavu, antrenor impresariat de dânsa.
- Și este Leo Grozavu antrenorul lui Dinamo cumva? Prin urmare, care relație?

- Doamna Prodan a spus că discută mereu cu dumneavoastră și cu Bogdan Bălănescu.
- Repet, putem vorbi multe, dar dacă știți un singur jucător sau antrenor de la Dinamo reprezentat de Anamaria, vă rog să mi-l spuneți.

- Dorin Rotariu.
- O secundă! Rotariu era deja la noi când a optat să semneze cu agentul și după a fost scandalul cât casa. E un subiect închis aici. Faptele sunt cele care contează, nu diverse declarații. 

„Înainte, relația mea cu Dinamo a funcționat excelent, atât cu patronul Negoiță, cât și cu Bălănescu. În seara când Leo a fost propus la Dinamo, am vorbit 30 de secunde la telefon cu Florin Prunea. N-am apucat să menționăm subiectul Grozavu. Am vorbit doar că la Dinamo numărul 1 e Florin Prunea, nu Bălănescu. Am înțeles că Florin e numărul 1, i-am explicat că pe el l-am sunat primul, nu pe Bălănescu, dar nu a răspuns la telefon” - Anamaria Prodan, pe 13 august, la Pro X



sursa: www.gsp.ro

Comentarii