Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






HANDBAL | Închidem lista jucătorilor pentru noul sezon cu un supertransfer: vedeta JAMALI (ex-Veszprem) a semnat cu Dinamo!






Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni făcând sport
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, dungi
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni făcând sport



HANDBAL. Închidem lista jucătorilor pentru noul sezon cu un supertransfer: vedeta JAMALI (ex-Veszprem) a semnat cu Dinamo!
Ultimul transfer este unul de senzație: Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), inter stânga prin excelență, va juca la Dinamo pentru cel puțin un sezon (contract pe un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul). Jamali este unul dintre cei mai spectaculoși jucători străini care au evoluat vreodată în România.
Are cetățenie maghiară, a jucat în șapte sezoane ale Ligii Campionilor (206 goluri marcate). A evoluat în finala Ligii Campionilor din 2015 și în ultimul sezon al CHL, când Veszprem a jucat finala competiției


Managementul echipei masculine de handbal Dinamo a închis lista transferurilor pentru noul sezon cu o mutare de senzație. Jucătorul lui Veszprem, Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), va juca la campioana României pentru cel puțin un sezon (contract pe un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul).

Inter stânga prin excelență, Jamali este unul dintre cei mai spectaculoși jucători străini care au evoluat vreodată în România.

Născut pe 11 octombrie 1991 la Isfahan, în Iran, Jamali a obținut cetățenia maghiară în 2015. Pentru Ungaria a jucat 36 de meciuri și a marcat 90 de goluri.

În 2012, uriașul inter de 2 metri a fost transferat de Veszprem, fiind până în prezent sub contract cu campioana Ungariei. În această perioadă, el a fost împrumutat un sezon la IFK Kristianstad (2015-2016) și altul la HC Meshkov Brest (2016-2017).

A jucat în ultimele șapte sezoane în Liga Campionilor, reușind să marcheze 206 goluri. A fost pe teren la finala Ligii Campionilor în 2015, într-un meci Veszprem – Barcelona și, de asemenea, a evoluat pentru Veszprem și în ultimul sezon, când echipa a ajuns din nou în finala Ligii Campionilor.

Ovidiu Semen, managerul echipei: ”Ne bucurăm că am reușit să transferăm un sportiv de asemenea valoare, de la finalista Ligii Campionilor. Îi știm valoarea, a mai fost la noi în București, în sala Dinamo. Săptămâna viitoare se va alătura echipei”.




sursa: ww.csdinamo.eu

Comentarii