Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic ar putea investi la Poli Iași: ”L-am invitat să ni se alăture!”











Mircea Rednic (57 de ani) a asistat la meciul dintre Poli Iași și Chindia Tîrgoviște, scor 2-2. Oficialii ieșeni încearcă să îl convingă pe fostul antrenor dinamovist să investească la Politehnica, echipă antrenată în prezent de Mihai Teja.


Mircea Rednic a fost în centrul atenției în Copou. Camerele televiziunilor l-au urmărit pe întreaga durată a partidei, dar motivul prezenței sale a fost dezvăluit abia după meci.

„Domnul Rednic ne-a anunțat de joi că vrea să vină la meci. Știind că a avut discuții privind preluarea lui Dinamo și că a declarat că și-ar dori să investească la un club de fotbal, l-am invitat să ni se alăture. Aici ar avea condiții optime de lucru: liniște, sprijin, echipă frumoasă, public cald. Vom vedea dacă se va concretiza vreo colaborare”, a declarat președintele Consiliului Director al Politehnicii, Leonida Antohi. 



sursa: www.gsp.ro

Comentarii