Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Florin Răducioiu, declaraţie tranşantă despre Dinamo şi FCSB













Dinamo şi FCSB nu au retrogradat niciodată, dar în acest început de sezon, cele mai mari două cluburi din România sunt în zona fierbinte a clasamentului. Departe de fotbalul românesc în ultima perioadă, Florin Răducioiu a rămas şocat de situaţie.

FCSB şi Dinamo se află într-una din cele mai negre perioade din istorie. Roş-albaştrii nu au mai câştigat de cinci titlul, în timp ce în Ştefan cel Mare, Secenta durează din 2007.

Deşi ambele cluburi au ca obiectiv play-off-ul, situaţia din clasament este foarte complicată în acest moment. Din Liga I s-au scurs şase etape, iar FCSB este pe locul 11, cu patru puncte.


Dinamoviştii o duc şi mai rău. Echipa lui Dushan Uhrin este pe ultimul loc, cu trei puncte.

"Abia a început campionatul şi deja sunt probleme la aceste două foste mari echipe ale României.

S-au întâmplat nişte lucruri foarte similare cu Dinamo şi Steaua. S-a început campionatul cu doi antrenori, la Dinamo ştiţi ce s-a întâmplat cu aceea problemă de sănătate care probabil este şi consecinţa rezultatelor, a atmosferei pe care au creat-o suporterii.

La FCSB e foarte greu, dacă nu ai un antrenor care a început pregătirea şi se schimbă după două, trei săptămâni, e foarte greu. E imposibil pentru jucători , e foarte greu, nu mai au cerrtitudine, trebuie să începi alt mod de a juca, de a juca altfel cu un alt antrenor. Se creează o confuzie totală.

(E posibil să vedem un derby în play-out?)
M-am uitat pe clasament şi nu îmi vine să cred. Este o situaţie ciudată să vezi aceste echipe pe ultimele locuri. Mai ales Dinamo... Sunt incredibil de surprins.


(Despre FCSB) Este mai greu acolo. E domnul Gigi Becali şi e mai greu să lucrezi cu el. Le doresc să găsească un antrenor care să înţeleagă ce trebuie să înţeleagă, că trebuie să lucreze într-o manieră diferită de a lui", a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii