Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Cum priveşte Neicuţescu ratarea transferului în Polonia










Fotbalistul revenit la Dinamo în această vară a fost foarte aproape de a fi vândut în străinătate la doar câteva zile după anunţul întoarcerii sale în Ştefan cel Mare. Mihai a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre întoarcerea sa în Ştefan cel Mare.

100.000 de euro puneau pe masă polonezii pentru mijlocaşul câinilor.


"Nu pot spune că sunt dezamăgit, într-adevăr mi-aş fi dorit să am o nouă experienţă, însă până la urmă este clubul meu, mi-am dorit de mic să joc aici şi mă bucur enorm că acum am şansa să demonstrez ce ar fi trebuit să demonstrez de mult. Într-adevăr, îmi doresc să fiu titular oriunde mă duc, asta depinde doar de mine, nu-mi poate promite nimeni că joc titular meci de meci. Eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine şi să-mi văd de ale mele, nu contează nimic altceva" spune fotbalistul de doar 20 de ani.

Neicuţescu a fost împrumutat la Chindia în ultimii doi ani, iar Viorel Moldovan a avut un rol foarte important în creşterea în valoare a jucătorului.

"Cred că a fost una dintre cele mai frumoase perioade de când m-am apucat de fotbal. A fost promovarea şi startul ăsta bun de sezon. Cred că prin intermediul acesta aş putea să-i mulţumesc pentru tot ce m-a învăţat, tot ce m-a ajutat să fac, ca să ajung înapoi aici. M-aş fi bucurat să fie şi dânsul aici, dar asta a fost situaţia. Fiecare trebuie să ne vedem de drumurile noastre, dacă nu se poate, până la nesfârşit n-am fi putut să stăm împreună, nu? " a fost comentariul lui Neicuţescu. 




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii