Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic a mai câștigat un aliat. Ce salarii uriașe au Filip si Matei la Dinamo

 




Situația rămâne încordată la Dinamo. „Exilații” Filip și Matei au încercat să îl dea afară pe Rednic de la Dinamo, dar antrenorul l-a câștigat de partea lui pe Gabriel Torje.


 Într-o ședință organizată miercuri seară, s-a stabilit un „armistițiu”, prin care Rednic va rămâne în continuare la echipă.

„Puriul” a câștigat un „aliat” greu în această „bătălie”. Căpitanul și liderul echipei, Gabriel Torje, este de partea antrenorului, chiar dacă, inițial, acesta a fost unul dintre „răsculați”. În urma unei discuții între Rednic și Torje, cei doi au ajuns la un numitor comun.

Totuși, din punct de vedere economic, clubul poate avea de suferit. Salariile lui Filip și Matei sunt de 9500, respectiv 5000 de euro. Trebuie menționat că o parte din remunerația lui Filip este suportată de către Nicolae Badea, conform.

Comentarii

  1. Sa ii zboare pe Filip și pe Andrei ce sunt mari jucători?filip a făcut la greșeli și nimic bun și Andrei nici atât.sa le fie rușine iau bani degeaba și au și pretenții? Nesimțiții.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu