Post Top Ad


Slavko Perovic: “Am doi dinţi sparţi şi buza distrusă! Îmi dau sângele pentru Dinamo”

Slavko Perovic a suferit teribil în Derby de România, a fost inconștient pentru câteva minute și a ajuns chiar la spital. Acum este în afara oricărui pericol, dar nu va juca în următoarele meciuri pentru Dinamo. Atacantul a oferit un interviu exclusiv pentru FANATIK după victoria “câinilor”, i-a transmis un mesaj lui Cristea, dar şi fanilor dinamovişti

Interviu cu “Războinicul” Perovic : “Le-am zis «Ce naibii, nu merg la spital, lăsaţi-mă să joc!». Cristea trebuie să-şi pună vestă de protecţie la următorul meci!”
Cum a fost să joci în primul derby Dinamo – FCSB?
– Meciul a fost minunat, am avut o dorinţă incredibilă să joc în primul derby la Dinamo şi am sperat să câştigăm, să jucăm bine pentru că ştiu cât de important este acest meci pentru fanii noştri.

Este adevărat că ai avut şi probleme la gât înainte de meci?
– Da, cu două zile înainte, la antrenament, am simţit mari dureri la gât, dar niciodată nu s-a pus problema să nu joc în derby-ul cu FCSB. Aş fi jucat cu dureri şi mai mari decât aveam în acel moment. Derby-ul este derby, nu este doar un meci şi toate suferinţele pe care le ai trebuie să le pui deoparte şi să intri ca un războinic pe teren şi să câştigi.

Ce crezi că a dorit să facă Iulian Cristea în acel moment groaznic?
– Ăsta este fotbalul, lucruri de genul se întâmplă. Cel mai important este că a primit cartonaş roşu şi că noi am câştigat, nu este important că m-a lovit pe mine. Suntem aici pentru Dinamo! Nu sunt supărat pe Cristea, dar la următorul meci ar trebui să-şi pună vestă de protecţie pe sub tricou! 😊

Ce s-a întâmplat după? Ce îţi mai aminteşti?
– Nu îmi amintesc momentul în care am fost lovit, dar îmi amintesc că m-am trezit în ambulanţă. Apoi m-am luptat cu doctorii pentru că am vrut să joc şi mi-au spus „Nu mişca, ajungem în câteva minute la spital”. Eu, imediat, „Ce naibii, nu merg la spital, lăsaţi-mă să joc în continuare!”.

“Am doi dinţi sparţi şi buza distrusă! Îmi dau sângele pentru Dinamo”
Cum eşti acum?
– Chiar ok, am doi dinţi sparţi şi buza de sus este în totalitate distrusă, puţine probleme la nas şi faţă, dar ăsta este sportul, ăsta este fotbalul. Nu mă plâng pentru aşa ceva. Plăcerea mea este să lupt şi să-mi dau sângele pentru Dinamo şi pentru aceşti fani superbi.

Ce ţi-au spus doctorii, când poţi evolua din nou?
– Totul depinde de recuperare, vom vedea. Vreau să merg şi mâine la antrenament, dar nu mă lasă. Sunt sigur însă că voi reveni mult mai repede decât se aşteaptă lumea.Până la urmă, Dinamo a câştigat şi jucătorii au evoluat pentru tine după acel moment…
– Sunt foarte fericit pentru succes şi sunt foarte bucuros că le-am dat puterea să câştige. În final, doar asta contează. Toţi colegii m-au sunat după meci, mai mulţi chiar de două, trei ori. Le mulţumesc, asta arată cât de uniţi suntem.


Mesaj superb către fani: “Bărbaţii nu plâng, «iar câinii roşii» nu mor niciodată!”
Cât de greu va fi să jucaţi în play-out? Poate Dinamo să câştige Cupa?
– Vom da totul în fiecare meci. Jucăm pentru Dinamo şi asta este obligaţia noastră. Nu contează, play-out sau Liga Campionilor, trebuie să jucăm la 200% în fiecare meci.

Un mesaj pentru fani? Tot stadionul a aplaudat şi fanii au scandat “Perovic, Perovic” când te-a luat ambulanţa.
– Am văzut pe video, când m-am uitat acasă, după spital. Sunt foarte mândru de ei. Situaţia nu a fost aşa bună, dar este mereu pozitiv când auzi asemenea fani să-ţi scandeze numele. Le mulţumesc pentru tot. Mesajul pentru galeria noastră minunată, nu trebuie să-şi facă griji pentru mine şi încă ceva: Bărbații nu plâng, iar «câinii roșii» nu mor niciodată!
sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii