Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste bună! Dinamo foarte aproape de a mai transfera un fotbalist. Ce salariu cere fotbalistul

 Dinamo este avizata de mai multi oameni din fotbal ca cu actualul lot de fotbaliști o sa le fie foarte greu sa rămân în Liga 1, iar conducerea "câinilor" se pare ca s-a conformat și au transferat aproape o echipa întreaga, nu mai putin de 10 fotbaliști. Dușmanul principal al roși-albilor este timpul, multi jucători sosiți la Dinamo, trebuie sa se pună la punct cu forma fizica și sa formeze o echipa în timp cât mai scurt. 

Baptiste Aloe s-a alăturat la antrenamentele "câinilor" iar luni se va lua o decizie în cea cel privește pe jucător. Dinamo are o campanie puternica de transferuri, aducând nu mai putin de 10 fotbaliști pana acum. 

Printre aceste transferuri Dinamo vrea sa-l transfere și pe fundașul central Baptiste Aloe. Avantajul jucătorului Baptiste Aloe, este ca francezul este într-o forma buna fizica, iar decizia finala se va lua după derby-ul cu FCSB de duminica seara, un derby așteptat de toți romanii iubitori de fotbal. 

Baptiste Aloe are doar 27 de ani, o vârstă unde forță de joc, calitățile native ale majorității fotbaliștilor sunt optime și se îmbină cu experiența dobândită pana atunci în fotbal. Poate sa fie "un pachet" câștigător, rămâne de văzut. 

Fotbalistul cere un salariu de 5000 de euro pe luna, suma care convine și conducerii dinamoviste.

Iuliu Mureșan, transmite ca fotbalistul este într-o forma fizica buna și ca sunt șanse foarte mari ca fundașul central sa fie păstrat în lotul "câinilor".

“O să luăm decizia după derby-ul cu FCSB. Am vorbit cu Flavius Stoican, l-am văzut și eu la antrenament. Este ok, la un nivel bun. Pretențiile lui sunt normale, putem sa le suportam. Noi avem nevoie de încă un atacant, " a spus Iuliu Mureșan conform Fanatik 

Baptiste Aloe a activat în cariera lui pana acum la 4 echipe: Marseille, Valenciennes, Beerschot și Arouca.

La loturile naționale ale tarii sale și-a făcut apariția la echipa Franței U18 și U 21. Fotbalistul neavând nicio convocare pentru naționala mare a Franței. 

Fundașul central are 1,84 metri, iar în 2016 cota lui pe piața a fost de 1,25 milioane de euro. In momentul acesta cota jucătorului dorit de Dinamo este de 125.000 de euro, conform transfermarkt.com


sursa foto: lequipe.fr

Comentarii