Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Veste bună! Dinamo foarte aproape de a mai transfera un fotbalist. Ce salariu cere fotbalistul

 



Dinamo este avizata de mai multi oameni din fotbal ca cu actualul lot de fotbaliști o sa le fie foarte greu sa rămân în Liga 1, iar conducerea "câinilor" se pare ca s-a conformat și au transferat aproape o echipa întreaga, nu mai putin de 10 fotbaliști. Dușmanul principal al roși-albilor este timpul, multi jucători sosiți la Dinamo, trebuie sa se pună la punct cu forma fizica și sa formeze o echipa în timp cât mai scurt. 

Baptiste Aloe s-a alăturat la antrenamentele "câinilor" iar luni se va lua o decizie în cea cel privește pe jucător. Dinamo are o campanie puternica de transferuri, aducând nu mai putin de 10 fotbaliști pana acum. 

Printre aceste transferuri Dinamo vrea sa-l transfere și pe fundașul central Baptiste Aloe. Avantajul jucătorului Baptiste Aloe, este ca francezul este într-o forma buna fizica, iar decizia finala se va lua după derby-ul cu FCSB de duminica seara, un derby așteptat de toți romanii iubitori de fotbal. 

Baptiste Aloe are doar 27 de ani, o vârstă unde forță de joc, calitățile native ale majorității fotbaliștilor sunt optime și se îmbină cu experiența dobândită pana atunci în fotbal. Poate sa fie "un pachet" câștigător, rămâne de văzut. 

Fotbalistul cere un salariu de 5000 de euro pe luna, suma care convine și conducerii dinamoviste.

Iuliu Mureșan, transmite ca fotbalistul este într-o forma fizica buna și ca sunt șanse foarte mari ca fundașul central sa fie păstrat în lotul "câinilor".

“O să luăm decizia după derby-ul cu FCSB. Am vorbit cu Flavius Stoican, l-am văzut și eu la antrenament. Este ok, la un nivel bun. Pretențiile lui sunt normale, putem sa le suportam. Noi avem nevoie de încă un atacant, " a spus Iuliu Mureșan conform Fanatik 

Baptiste Aloe a activat în cariera lui pana acum la 4 echipe: Marseille, Valenciennes, Beerschot și Arouca.

La loturile naționale ale tarii sale și-a făcut apariția la echipa Franței U18 și U 21. Fotbalistul neavând nicio convocare pentru naționala mare a Franței. 

Fundașul central are 1,84 metri, iar în 2016 cota lui pe piața a fost de 1,25 milioane de euro. In momentul acesta cota jucătorului dorit de Dinamo este de 125.000 de euro, conform transfermarkt.com


sursa foto: lequipe.fr

Comentarii