Post Top Ad


Un fotbalist de la Dinamo infectat cu noul coronavirus!

 Plamen Iliev este în Bulgaria și este infectat cu noul corona-virus, cel putin fotbaliștii dinamovisti pot sta liniștiți ca bulgarul Iliev este în izolare în Bulgaria. Daca se poate spune ca fotbaliștii dinamovisti pot sa stea liniștiți având în vedere ca un coechipier, prieten de al lor s-a infectat cu acest virus care se pare ca nici pe Plamen Iliev nu la iertat. 

Conducerea dinamovistă nu a ajuns la nici un acord cu portarul bulgar pana în acest moment privind plecarea sa de la Dinamo. Fotbalistul bulgar a lipsit la ultimele antrenamente ale ros-albilor, fiind gasit pozitiv cu corona-virus. Daca portarul bulgar va ieșii negativ la următoarele teste, el se va întoarce la antrenamentele "câinilor". 

"Iliev a lipsit în ultimele zile. A fost plecat până în Bulgaria și a fost testat pozitiv acolo. A stat în izolare, în momentul în care se va negativa, va intra în programul echipei." a declarat Iuliu Mureşan pentru FANATIK

Reamintim ca bulgarul Plamen Iliev a intrat în conflict cu fostul antrenor Mircea Rednic, el vrând sa plece de la echipa și din cauza antrenorului dar și a suporterilor dinamovisti care l-au criticat și i-au lăsat foarte multe mesaje care se pare ca l-au afectat și determinat sa vrea sa plece de la Dinamo. 

Plamen Iliev este în aceeași situația cu Steliano Filip, jucător care nu este văzut bine de suporterii dinamovisti, ei dorindu-și sa plece cu orice preț de la Dinamo. Cum oferte avantajoase clubului Dinamo nu sunt în privința lor, cei doi jucători se simt nevoiți sa rămână la echipa pana vor apărea oferte avantajoase clubului Dinamo. 

Portarul bulgar Plamen Iliev are 30 de ani, este considerat un portar cu reflexe foarte bune în poarta, iar în cariera de fotbalist portarul bulgar a activat la 7 echipe, printre care amintim: Dinamo București, Levski Sofia,  Ludogoreț Razgrad și  Astra Giurgiu. 

La loturile naționale a tarii sale și-a făcut apariția la naționala U21, iar în 2012 a ajuns la naționala mare a Bulgariei. 

Portarul bulgar este unul din cel mai bine cotat fotbalist al dinamovistilor, el ajungând în anul 2020 la 2,5 milioane de euro. In momentul de fata valoarea lui pe piață este de 800.000 de euro, conform transfermarkt.com


sursa foto: prosport.ro

Comentarii