Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine este noul număr 1 la Dinamo. Iuliu Mureșan este istorie!

 





”De echipă se ocupă Dusan Uhrin și Matei!”

Intrat în direct la DigiSport, Răzvan Zăvăleanu a confirmat faptul că Iuliu Mureșan este ca și plecat, dar nu a dat detalii despre avansarea lui Mihai Matei pe o poziție de forță: „Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. 


Dacă va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean (n.r. cel care deține pachetul majoritar de acțiuni și care a câștigat un proces prin care trebuie reangajat la Dinamo) are cele mai mari șanse de a fi numit.Nu știu dacă așa va fi, vom vedea. Pe plan administrativ, acum discut cu persoanele care au ajutat echipa cu bani, sponsorii și DDB, finanțatorul principal. Domnul Badea nu este printre acei oameni. Pe plan sportiv, se ocupă Dusan Uhrin și domnul Matei, directorul sportiv”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.


Gheorghe Mihali, fostul mare jucător al lui Dinamo, a vorbit despre barajul dintre Universitatea Cluj și Dinamo.

Am antrenat la U Cluj în 2008, dar nici nu vreau să îmi mai aduc aminte. Credeți-mă, s-au comportat foarte urât cu mine! Și în primul rând suporterii. Eu am antrenat acolo în cea mai neagră perioadă a lui U Cluj. Au fost probleme foarte mari financiare, intram în cantonament la un hotel dezafectat și era numai etajul unu bun. Își băgau băieții telefoanele în prize și explodau la 12 noaptea, plecai acasă!


Îmi pare rău să o spun, dar nicio șansă! Dinamo e mare favorită, nici nu se pune problema! A, dacă se juca la Cluj într-o singură manșă poate că îmi puneam probleme că prinde U Cluj o zi senzațională sau dau un gol dintr-o fază fixă, se apără cu toată echipa și Dinamo nu poate să le marcheze. Dar Dinamo joacă meciul decisiv în Ștefan cel Mare și cred că pot să rezolve calificarea chiar de la Cluj. Repet, părerea mea e că U Cluj nu are nicio șansă.


Dinamo tocmai a întâlnit U Cluj la Liga Elitelor…

– Da, am bătut cu 2-1 și am pierdut acolo cu 3-1. Au mutat și meciul, ceea ce iar m-a deranjat. A fost un arbitru începător de la Satu Mare. Un jucător de-al meu a făcut un fault la centrul terenului în minutul 4 și imediat i-a dat cartonaș galben. A făcut al doilea fault în tot meciul și i-a dat roșu în minutul 47! Orice arbitru bun nu rupe jocul și îl avertizează că îi dă al doilea galben la următorul fault.

Și ne-a dat peste cap de tot. Băi, băiatule, un frustrat pe nume Mazilu, care arbitrează prin Liga a doua. Nu faci așa ceva două faulturi într-un joc de asemenea importanță! Atât, nimic în plus și apoi ne-am 

prăbușit. Chiar și în zece oameni, am dat gol și am mai avut vreo 3-4 ocazii! Din păcate nu putem să mai dăm timpul înapoi.


Poate apărea vreun jucător U19 la baraj la Dinamo sau U Cluj?

– Din echipa mea o să fie în lot Antonio Bordușanu la baraj, în schimb de la ei nu cred că se pune problema să ia vreun jucător! Și Ionuț Amzar poate juca și are deja câteva meciuri. În rest nu m-aș 

hazarda să dau vreun nume. Cătălin Hîldan Jr. a avut niște probleme medicale. L-am avut acum un an și a avut cel mai bun antrenor cu mine, mi-a dat și vreo două goluri. Depinde doar de el dacă va juca la prima echipă a lui Dinamo." potrivit Fanatik 

Comentarii