Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Al doilea reținut în cazul decesului fanului dinamovist. "Scânteia" care a dus la o tragedie

[starttext]






Poliția și Procuratura lucrează la soluționarea cazului fanului dinamovist decedat în urma unei lovituri mortale primite în cap, iar miercuri au fost audiate mai multe persoane implicate în incidentul tragic petrecut după derby-ul Steaua - Dinamo.

Alexandru Badea (foto), membru al facțiunii "Radicals" din galeria Rapidului, este principalul suspect în cazul de omor și a fost reținut pentru 30 de zile, dar sunt cercetați și Adnan Taplamaci, Andrei-Ionuț Pătrașcu (membri ai facțiunii "Hunters" - Sud Steaua), şi Mihai-Adrian Popa (membru al facțiunii "Titan Boys", Nord Steaua).

Pătrașcu, zis "Apaca", a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspect de tentativă de tâlhărie, după ce ar fi încercat îi ia fularul cu însemnele lui Dinamo martorului Robert Marian Lupu. Dacă se va admite, va primi pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Acest incident a fost "scânteia" care a declanșat tragedia, fiindcă în ajutorul lui Lupu au sărit alți doi fani ai roș-albilor: Alexandru Ionuț Șerban și Adrian Matei, cel care a avut o soartă tragică în urma incidentului din urmă cu o săptămână și jumătate. Pătrașcu a fost imobilizat de Lupu, în timp ce, lângă ei, Alexandru Badea l-a lovit în cap pe Matei, care avea să își piardă viața la spital, în scurt timp.

Fragment din rechizitoriul Poliției
"Pătrașcu [...] a venit din spatele martorului Lupu Robert Marian și l-a întrebat dacă nu îi este frică să umble cu fularul la vedere, iar martorul i-a răspuns că nu. În continuare, Pătrașcu [...] i-a cerut martorului să îi dea fularul, dar acesta a refuzat și atunci a început să tragă de fularul martorului, care s-a opus. 

Acest incident a fost observat de victima Matei Adrian Daniel și martorul Șerban Alexandru Ionuț, care tocmai traversaseră și ei intersecția. Văzându-l pe martorul Lupu Robert Marian aplecându-se de mijloc, martorul Șerban Alexandru Ionuț a crezut că acesta a fost înjunghiat sau lovit de Pătrașcu Andrei Ionuț zis 'Apaca', motiv pentru care a intervenit în apărarea primului martor și l-a împins pe Pătrașcu Andrei Ionuț. Acesta a căzut, iar martorul Șerban Alexandru Ionuț l-a imobilizat, pentru a-i da posibilitatea martorului Lupu Robert Marian să se îndepărteze de agresorul său.

În timp ce Pătrașcu [...] era imobilizat, inculpatul Badea Alexandru zis 'Bibiloi' a venit din spatele victimei Matei Adrian Daniel, care nu se implicase deloc în conflict, și a lovit-o cu un corp contondent (martorul Lupu Robert Marian menționează o sticlă de bere, iar inculpatul și martorii Pătrașcu Andrei Ionuț, Taplamaci Adnan și Popa Mihai Adrian se referă la un baston telescopic) în zona capului. Victima a început să sângereze, s-a dezechilibrat și a căzut, iar inculpatul a fugit imediat, înainte ca martorul Șerban Alexandru Ionuț să poată observa cele întâmplate (martorul încă îl imobiliza pe Pătrașcu Andrei Ionuț)", scrie în rechizitoriul Poliției Capitalei, ajuns în posesia Digi Sport.

sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii