Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Decizie definitivă! Nistor e liber de contract şi poate semna cu orice echipă. CSKA Sofia, favorită


[starttext]






Dan Nistor este liber să-şi decidă viitorul. Recursul celor de la Pandurii la decizia LPF de a-l declara liber de contract pe mijlocaşul de 28 de ani a fost respins, astfel că jucătorul poate semna cu orice echipă.

Pe urmele lui Nistor sunt Dinamo, care a insistat pentru transferul său mai ales după ce Paul Anton a fost împrumutat la Getafe, dar şi CSKA Sofia, echipă preluată de curând de fostul său antrenor de la Pandurii, Edi Iordănescu.

Fotbalistul nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său, dar aceasta ar putea fi luată chiar mâine, când va veni la Bucureşti, potrivit surselor Digi Sport.

În condiţiile în care oferta financiară a bulgarilor este superioară celei puse pe masă de Dinamo, sunt şanse mari ca Nistor să semneze cu CSKA. 

Dan Nistor a fost declarat jucător liber de Comisia de Disciplină a LPF pe 10 august, dar gorjenii au făcut apel. În cele din urmă, jucătorul a avut câştig de cauză, recursul fiind respins azi.

Dan Nistor a evoluat la Pandurii din 2010, cu excepţia unei scurte perioade petrecute în Franţa, la Evian. În sezonul trecut al Ligii 1, a marcat un gol în 35 de apariţii.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii