Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii dinamoviști vor veni la stadion însoțiți de avocați!

[starttext]








Fanii dinamoviști vor veni la stadion însoțiți și de patru avocați! Prin această decizie, suporterii roș-albilor doresc să-și ia toate măsurile pentru ca accesul lor în peluza dinspre ”Maior Coravu” să se facă în termeni legali.

La ședința tehnică, desfășurată dimineață, s-a decis ca susținătorii ”câinilor” să nu facă nicio coregrafie și să nu intre pe stadion cu materiale pirotehnice. Totuși, suporterii nu par împăcați cu ideea și așteaptă ora 18:00 pentru a vedea, împreună cu Ionel Dănciulescu, ce vor face.

Oficialii Stelei au anunțat că Jandarmeria va monta niște corturi la intrare, acolo unde fiecare suporter va fi controlat în amănunțime, indiferent de sex. 

UPDATE 14:05: Aproximativ 25.000 de bilete pentru derby-ul Steaua - Dinamo s-au vândut până la această oră. În această sumă intră şi tichetele comercializate online, dar şi cele rezervate dinamoviştilor (8.600).

Organizatorii speră ca până la ora de start (21:00) să mai vândă câteva mii de bilete, astfel că în această seară pe Arena Naţională sunt aşteptaţi circa 30.000 de suporteri. 

55.634 de locuri are Arena Naţională 


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii