Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Detalii incredibile în cazul fanului dinamovist ucis după derby » Încă 3 oameni sunt implicaţi: toţi fac parte din galeriile Stelei! Unul e fost junior Dinamo

[starttext]








Ancheta în cazul morții suporterului dinamovist de 18 ani ucis după derby continuă, iar trei suspecți sunt cercetați în stare de libertate.

Poliția l-a indentificat și reținut ieri pe agresorul lui  Adrian Daniel Matei. Alexandru Badea, în vârstă de 25 de ani ar fi un suporter rapidist, membru al grupării "Radicals", în timp ce restul suspecților sunt fani ai Stelei.

Cei trei cercetați în stare de libertate sunt fani ai Stelei, iar unul dintre ei a jucat chiar pentru juniorii lui Dinamo. Este vorba despre Adnan Taplamaci, membru al Peluzei Sud Steaua, gruparea "Hunters", la fel ca  Andrei-Ionuț Pătrașcu, în timp ce un al treilea implicat este Mihai-Adrian Popa, membru Titan Boys, din Peluza Nord a Stelei.

Sursele GSP susțin că toată acțiunea ar fi fost organizată de steliști, iar principalul suspect era prieten cu cei trei suporteri ai roș-albaștrilor.

Alexandru Badea a participat ieri la o reconstituire și le-a dezvăluit polițiștilor că l-a lovit în cap pe tânărul de 18 ani, cu baston telescopic. 

20 de ani
de închisoare este pedeapsa maximă pe care o riscă Alexandru Badea, în cazul în care va fi găsit vinovat pentru uciderea lui Adrian Daniel Matei


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii