Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Golul lui Rotariu contra fcsb-ului nu a fost întâmplător. ”Ne-a ieșit pentru prima dată!”

[starttext]







Roș-albii au reușit să se mențină pe primul loc al Ligii 1, după remiza de pe ”Arena Națională”, dar Ioan Andone regretă acum că nu s-a impus în fața rivalilor.

Tehnicianul ”câinilor” a spus, chestionat telefonic în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că Steaua are mulți jucători de calitate, dar nu este încă o echipă.

”Îmi place Steaua, îmi place și Viitorul, mulți au individualități, dar nu au echipă. Încet, încey discutăm. Abia în play-off o să vedem. Dacă mă prinde play-off-ul pe locurile 2-3 sunt bine, bine”, a spus Andone.

Andone s-a bucurat pentru golul marcat de Rotariu, mai ales că a fost o fază lucrată.

”Rotariu a lovit foarte bine balonul, mai ales că a fost pentru prima dată când ce exersăm la antrenament, mă refer la cornere, ne-a ieșit și în meci”, a spus Ando.

”Fălcosul” l-a ”taxat” discret pe Reghecampf când a spus că sistemul de joc al Stelei, cel cu fundașii laterali venind în centru, l-a avantajat.

”Cei de la Steaua au calitate tehnică, dar cam atât. Mie mi-a convenit că au jucat așa cu fundașii laterali în centru, pentru că atât Momcilovic, cât și Enache, n-au calitate la pase. Plus că așa pe benzi nu a mai venit nimeni. A apărut Tamaș care a dat mai multe centrări în spatele porții.

Am avut probleme cu intrarea lui Stanciu la nivelul fundașilor centrali, cu Adi Popa pe Filip, Adi Popa care a dat centrări foarte bune, cum a fost aceea la De Amorim. Trebuia blocat acolo. Și au mai fost probleme cu Popa când intra în centru și rămâneam descoperiți pe dreapta. Lazăr nu este ca Rotariu un fotbalist capabil să facă și faza defensivă, nu prea a fost obișnuit, a făcut, săracul, cât a putut”, a mai spus ”Fălcosul” la ”Fotbal Club”.

Ioan Andone a explicat și de ce Dinamo putea juca sâmbătă seară rolul lui Manchester City contra rivalilor.

”Vă mai spun ceva. A fost o echipă foarte scurtă pentru campionatul românesc. Pare că suntem 9 în apărare, dar nu e deloc așa. Am fost organizați foarte bine în fața porții. Dacă eram mai curajos și aveam linia mea de apărare 10 metri mai sus, cel puțin două goluri le mai dădeam, dacă nu mai multe”, a mai spus Andone la Digi Sport. 


sursa : www.digisport.ro


[endtext]



Comentarii