Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiţă acuză interzicerea coregrafiei dinamoviste: "Vestele alea erau contondente, tăioase?”

[starttext]









Patronul lui Dinamo spune că este mulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa în derby-ul cu Steaua. Negoiţă spune că prima şansă la titlu o are Steaua, datorită experienţei din sezoanele trecute. VIDEO Steaua-Dinamo 1-1.

„Este un rezultat echitabil, a fost un derby în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am dorit o victorie, dar în procesul de creştere zic că este un rezultat bun. Derby-urile sunt importante ca experienţă", a fost prima impresie a acestuia.

Patronul echipei consideră că Dorin Rotariu a evoluat în carieră în cei patru ani petrecuţi la club şi a ajuns un jucător de bază în angrenajul echipei. „Steaua are jucători cu mai multă experienţă, Rotariu este un jucător care creşte, are patru ani la club, este un mare câştig pentru noi, mai sunt şi alţi tineri care au mai crescut la echipă. O treabă bună se face cu răbdare, el este valoros şi cu un caracter bun”, a mai adăugat Negoiţă.



Patronul dinamovist a mai spus că formaţia sa este în continuă creştere, iar că prima şansă la câştigarea titlului o are Steaua. El a mai adăugat că s-ar fi bucurat de succesul financiar de care au beneficiat rivalii. „Este o diferenţă destul de mare, Steaua merge în Ligă, câştigă foarte mulţi bani, ne prindea şi nouă bine o asemenea experienţă. Dar Steaua are prima şansă la titlu, noi trebuie să obţinem mai mult decât anul trecut”, a fost părerea lui Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă spune că nu mai face transferuri şi că echipa se va descurca cu ce are până în următoarea perioadă de transferuri. „Tot căutăm, deşi variante sunt foarte multe, ne facem treaba cu ce avem şi mai vedem de la iarnă. Poate mai vine şi al treilea atacant, dar ei sunt la mare căutare şi e greu de găsit unul”, a punctat dinamovistul.

Cartonaşul roşu încasat de Steliano Filip pe final de meci nu a fost pe placul patronului, care speră acum ca fotbalistul să fi învăţat din gestul său: „Filip a luat decizia care a considerat el că e bună, sper să înveţe şi pe viitor să se descurce mai bine”.

Lipsa spectacolului din tribune nu a fost de asemenea pe placul lui Negoiţă, care a taxat gestul oficialilor stelişti de a le interzice fanilor „roş-albi” să nu pătrundă cu veste. „Am înţeles că vor să intre cu veste contondente, tăioase, e o lipsă de fair play, denotă multă frustrare, iar suporterii pentru fotbal sunt importanţi. Face diferenţa între un fotbal sec şi unul cu culoare. Eu mă bucur că suntem de departe cea mai bună galerie, şi un club care este pe drumul cel bun".

Elevii lui Ioan Andone nu vor încasa nicio primă după rezultatul de egalitate înregistrat sâmbătă seară. „Pentru ce proiect avem, primă doar la victorie, nu şi la egal”.


[endtext]

Comentarii