Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dorin Rotariu promite un meci mare contra Stelei: "M-am maturizat, am crescut mult.

[starttext]





rotariu



"Sunt emoții înaine de meci, dar nu mă afectează. Pe gazon sunt concentrat. Domnul Andone a reușit să creeze relații de joc într-un timp scurt, nu a fost ușor. Meciul acesta va conta pentru fiecare dintre noi, să vadă la ce nivel este.

Pentru toți fanii dinamoviști importantă e victoria, contează mai puțin cine dă gol. Așa spun și eu. Eu am marcat contra Stelei când nu am câștigat și n-a fost o bucurie foarte mare. Te bucuri doar atunci când câștigi, iar într-un derby victoria e una specială.

Ca la fiecare meci, analizăm echipa, iar domnul Andone ne spune ce trebuie să facem. 

Perioada petrecută cu domnul Rednic, dar și acum cu domnul Andone, m-au ajutat să cred mult, să mă maturizez și să cred în joc.

Fanii noștri au depășit limitele, încă o dată. Sunt unii dintre cei mai tari din Europa. Ne bucură să avem astfel de suporteri, ne motivează. Nu cred că vor fi interzise coregrafiile, fanii noștri nu au înjurat pe nimeni. Mereu fac coregrafii frumoase", a declarat Rotariu pentru Dolce Sport.













sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii