Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii nu-și explică egalul cu Gaz Metan: "Timp de 30 de minute m-am simțit umilit"


[starttext]








Dinamo și Gaz Metan au remizat ieri în campionat, 1-1, după ce scorul a fost deschis de Vali Lazăr, iar oaspeții au marcat prin Llullaku.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, recunoaște că s-a simțit umilit în timpul partidei cu Gaz Metan și spune că nu-și explică atitudinea jucătorilor săi.

"Nu înțelegem cum, după un început destul de bun, reușești să înscrii, te retragi, fără să-ți zică nimeni de pe margine. 30 de minute, eu m-am simțit umilit de Gaz Metan, o echipă venită din liga a doua care te-a dominat ca posesie și joc.

Cred că a fost un rezultat echitabil. Păcat, pentru că suntem pe un drum bun. Am spus după meciul cu Steaua că acel 1-1 să nu ne creadă invincibili, pentru că nu suntem", a declarat Dănciulescu la Digisport.

"Sper ca pauza asta de două săptămâni să ne ajute să reglăm ce mai avem de reglat. Poate s-a acumulat și o stare de oboseală pentru că în toate meciurile echipa a stat în 11 jucători. Sper să mai vină unu sau doi jucători până se încheie perioada de transferuri, dacă nu cred că ne putem descurca așa până în iarnă" Ionel Dănciulescu



sursa : www.gsp.ro



[endtext]

Comentarii