Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță a remarcat lucrurile pozitive din echipa sa: "Trebuie să ținem cont de ele" + Ce spune despre viitoare achiziții

[starttext]






Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, s-a arătat extrem de mulțumit de elevii lui Ioan Andone după egalul cu Steaua, scor 1-1.

"E un rezultat echitabil. A fost un meci frumos, un derby în adevăratul sens al cuvântului. Bineînțeles că ne-am fi dorit o victorie.

Avem foarte mulți jucători tineri care cresc, iar derby-urile sunt importante pentru ei. Steaua are jucători cu mai multă experiență.

Rotariu e un jucător care crește. Are aproape 4 ani la Dinamo, am avut răbdare cu el, iar el a dat totul pentru echipă. Avem și alți tineri care cresc. Trebuie să avem răbdare. Mă bucur pentru el că a marcat, sunt convins că va continua să crească", a declarat Negoiță la Digisport.

"Noi căutăm un atacant, dar nu vrem să luăm orice. Luăm ceva bun, dacă nu așteptăm până la iarnă. Atacanții sunt foarte căutați în această perioadă și e foarte greu"
 Ionuț Negoiță


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii