Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Filip „înţeapă” fcsb-ul: „Vreau victorii pe linie cu fcsb!”

[starttext]







Steliano Filip a fost convocat de Christopf Daum pentru partida cu Muntenegru. Fundașul a explicat care sînt țelurile sale la echipa națională și a dezvăluit motivul pentru care primește, constant, cartonașe roșii. 


“Sînt fericit de fiecare dată cînd sunt chemat la prima reprezentativă. Mă simt onorat că îmi reprezint ţara și că fac parte dintre cei mai buni. Pe partea stîngă, aș introduce, dacă aș fi selecționer, cel mai în formă fotbalist în acel moment. Ce pot să zic este că mă pregătesc cît mai bine și în momentul în care voi fi titularizat voi demonstra că merit șansa oferită. E clar că domnul Daum vine cu o altă strategie și că vrea să impună o altă mentalitate. Avînd în vedere ce carte de vizită are, sînt sigur că știe cum să gestioneze un grup și cum să ne facă să înţelegem exact ce dorește. Cred că lotul naţional e pregătit pentru orice schimbare, pentru că aici vin, pînă la urmă, cei mai buni și mai profesioniști fotbaliști”



“Recunosc că sînt mai agresiv decît alţii, dar încerc să învăţ după fiecare greșeală, să nu o repet, la naţională e cu totul altceva. Nu vreau să se înţeleagă că la echipa de club nu sînt disciplinat sau că îmi permit mai multe. În meciurile cu miză sunt vulcanic, însă lucrez mult la acest aspect și am să fiu mult mai atent de acum înainte. Sper!” 


“Eu mă uit doar la ce am eu de făcut și caut să mă antrenez cît mai bine, nu stau să mă compar cu alţii. Dacă vreţi, pot să vă spun că îmi place foarte mult Marcelo de la Real Madrid. E cam greu să mă compar cu el, nu?” 


“Toţi ne dorim victorii pe linie cu FCSB, dar să nu uităm că vorbim de o echipă bună, cu fotbaliști valoroși. Important e să nu pierdem, să nu întristăm fanii”




sursa : www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii