Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Andone, nemulţumit de fanii dinamovişti: "Sunt mulţi antrenori, dar nu sunt apropiaţi de echipă"

[starttext]








Dinamo a făcut primul pas greşit pe teren propriu în acest sezon, remizând cu nou-promovata Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, rezultat pe care fanii alb-roşiilor nu l-au primit foarte bine. La finalul partidei, tehnicianul "câinilor", Ioan Andone, a criticat atitudinea suporterilor.

"Problema e că sunt mulţi antrenori, dar eu răspund de rezultate, eu pregătesc jocurile, eu ştiu ce le cer jucătorilor şi o să vedem la sfârşitul campionatului. Nu sunt apropiaţi de echipă. La primul semieşec, la 1-1 la pauză, deja dădeau indicaţii, certau jucătorii, mă certau pe mine", a declarat Andone.

Antrenorul de 56 de ani a recunoscut că prestaţia echipei sale a lăsat de dorit, dar nu este îngrijorat că Dinamo ar putea pierde primul loc în Liga 1. Steaua va deveni lider, dacă va câştiga în deplasare cu Pandurii, sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"Nu am făcut o partidă prea bună. Ne aşteptam să fie un meci greu, chiar le-am spus jucătorilor că va fi mai greu decât cu Steaua şi că trebuie să se concentreze şi să schimbăm partitura. Prima repriză nu a fost bună, dar în a doua am avut agresivitate, tempo, echipă scurtă. Îmi dă de gândit, voiam cele trei puncte.

Mediaşul a fost neaşteptat de bună. A început cu cinci fundaşi, dar la 1-0 a schimbat partitura, trecându-l pe Zaharia la mijloc. E o echipă cu jucători cu experienţă, însă şi noi i-am pus în valoare. Mai avem de muncă, asta e.

Dacă pierdem primul loc, care e problema? Obiectivul echipei este o clasare pe primele două locuri şi o să vedem la sfârşit. Pe mine mă interesează ce jucăm şi ce acumulăm săptămână de săptămână. Asta e cel mai important pentru mine ca antrenor", a explicat "Fălcosul".











sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii