Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone: "Mă consum mai mult cu Voluntari decât cu Steaua. E cel mai uşor meci pentru mine"

[starttext]











ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Ioan Andone a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat derby-ul cu Steaua, de sâmbătă seara. Tehnicianul alb-roşiilor susţine că nu îi va fi greu deloc să-şi motiveze elevii înaintea unui astfel de meci şi este convins că dacă va alege tactica potrivită Dinamo se va impune.

Totodată, "Fălcosul" a dezvăluit că nu are nicio problemă de lot înaintea derby-ului cu marea rivală.

"Suntem în efectiv complet, tot lotul valid. Sunt bucuros că am de unde alege, sper să facem un meci foarte bun. Ne gândim de o săptămână la meci, cred că va fi o partidă bună, va avea tempo, ritm. Steaua vrea să uite eşecul cu City, e foarte bine să ai şansa să arăţi că a fost accident la câteva zile. Aşteptam de mult meciul ăsta, e un meci la care te mobilizezi, e cel mai uşor meci pentru mine. Mă consum mai mult cu Voluntari decât cu Steaua, pentru că jucătorii se mobilizează mai bine, jucătorul se gândeşte cum să joace cât mai bine", a declarat Ioan Andone, într-o conferinţă de presă.

"Nu e un capăt de ţară, e doar un meci de trei puncte. Le vrem şi cred că putem să le obţinem. Nu e nicio favorită, cred că suntem cam acolo, la egalitate, o să vedem pe teren. Steliştii o să fie motivaţi, la meciurile astea se motivează singuri. Pentru antrenori e mai uşor de pregătit un derby decât un meci normal. O să fie foarte bine motivaţi. Rivalitate e între jucători, nu între antrenori. Sper să aleg cea mai bună strategie. Dacă o fac, vom câştiga", a mai spus Ioan Andone.

Tehnicianul "câinilor" spune că singura opţiune pentru Dinamo este victoria şi că formaţia din Ştefan cel Mare nu s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate. "Avem un joc mai puţin, nu suntem peste ei în clasament. Vrem să-i batem, nu ne gândim la egal. Meciul poate fi făcut spectaculos de jucători şi de strategia pe care o adoptăm noi, antrenorii. Nu vreau să joc spectaculos şi să pierd", a mai afirmat Andone.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii