Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone a analizat prestația cu fcsb: "Așa le mai dădeam cel puțin două goluri"

[starttext]






Antrenorul lui Dinamo a analizat prestația jucătorilor săi în meciul contra Stelei și a identificat principala greșeală tactică din cauza cărei dinamoviștii nu au marcat mai multe goluri.

"Dacă linia mea de apărare era 10 metri mai sus, cel puțin două goluri le mai dădeam. Pentru campionatul României pare că suntem nouă în apărare, am fost foarte bine organizați", a spus ioan Andone la Digi Sport.

Acesta este de părere că principalul atu al Stelei este calitatea tehnică a jucătorilor și a vorbit despre intervenția lui Filip asupra lui Popa, în urma căreia fundașul dinamovist a fost eliminat.

"Tamaș a dat vreo trei centrări prin spatele porții. Steaua are calitate tehnică, nu altceva.

Am discutat cu FIlip și i-am tot spus toată săptămâna. El a vrut să facă un fault tactic. La echipa națională, gesturile astea te costă și nu e prima dată. Am crezut că s-a maturizat", a adăugat Andone.

Meciul dintre Steaua și Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii