Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gnohere a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo

[starttext]








Dinamo nu a reuşit să impresioneze în această vară pe piaţa transferurilor, iar acum mai primeşte încă o lovitură. Golgheterul Harlem Gnohere a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea din Ştefan cel Mare. 

După mai multe runde de negocieri, cele două părţi nu au ajuns la un consens, astfel că atacantul se va despărţi de formaţia alb-roşie cel mai târziu în vara viitoare, când îi expiră actualul contract. Gnohere, autor a 4 goluri în această ediţie de campionat, a refuzat propunerile venite din partea oficialilor lui Dinamo şi nu şi-a pus semnătura pe o nouă înţelegere.

În această vară, pe adresa francezului de 28 de ani au sosit 3 oferte, două din Qatar şi una din Turcia, toate fiind respinse de club. Ca o comparaţie, una dintre grupările care s-au arătat interesate de serviciile lui Gnohere îi oferea acestuia un salariu triplu faţă de cel pe care-l are la Dinamo.

Oficialii formaţiei din Ştefan cel Mare au sperat că, în cele din urmă, vor reuşi să-l convingă pe Gnohere să semneze un nou contract, însă încercările lor au eşuat. Astfel, Dinamo riscă acum să-şi piardă gratis golgheterul, în vara viitoare. 

Atacantul francez, cotat la 1,25 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, are acum mai multe variante, toate destul de convenabile. Ori va aştepta până în vară, moment în care va pleca liber la orice echipă şi va putea astfel să-şi negocieze şi o primă de instalare consistentă, ori va pleca mai devreme din Ştefan cel Mare, în condiţiile în care Dinamo va accepta vreuna din ofertele prezentate mai sus. Şi în cel de-al doilea scenariu Gnohere ar fi mulţumit, deoarece formaţiile din Golf care îl urmăresc îi oferă un salariu de 3 ori mai mare decât Ionuţ Negoiţă.

În acest moment, un singurl lucru e cert: Gnohere se va despărţi de Dinamo, cel mai târziu în vara viitoare.

28 de ani are Gnohere

1,25 milioane de euro e cota de piaţă a lui Gnohere

4 goluri a înscris Gnohere în acest sezon al Ligii 1, în primele 6 etape



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii