Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prunea : ”Răzbunarea e arma prostului!”

[starttext]







Fanii roș-albilor și-ar fi dorit ca la derby-ul de pe ”Arena Națională” să se poată desfășura în voie, mai ales că toate tichetele repartizate ”câinilor”, adică 8.600 au fost vândute. Suporterii au pus la cale continuarea coregrafiei de la meciul cu City, dar s-au lovit de refuzul celor de la Steaua.

Conducerea roș-albaștrilor a decis să nu mai existe niciun fel de coregrafie la meciurile pe care le va organiza Steaua de acum înainte, cel puțin pânâ când galeria proprie va decide să revină alături de favoriți.

În ciuda inistențelor, susținătorii ”câinilor” n-au avut ce face și au lăsat, la porțile stadionului, vestele albe pregătite, după care au urmărit partida dezbrăcați la piele până la brâu.

Gestul oficialilor Stelei n-a rămas însă netaxat în lumea fotbalului. ”A fost al doilea meci câștigat de suporteri. Din păcate, Dinamo nu mai are cu cine să se dueleze. Steaua nu mai are galerie, Rapid nu mai există, așa că mai este o singură galerie, cea a lui Dinamo”, a spus Florin Prunea, președintele celor de la CSM Politehnica Iași, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, emisiune care din această săptămână va avea ediție și în fiecare weekend.

Prunea crede că rivalii de la Steaua au greșit grav când i-au cenzurat pe fanii rivalilor.

”Răzbunarea este arma prostului! Este păcat, pentru că eu cred că Dinamo pregătise o coregrafie civilizată. N-au jignit pe nimni la meciul cu City, de ce trebuie să te răzbuni?

Cei de la Steaua sunt frustrați pentru că nu mai au galerie. Suporterii Stelei vin acum la stadion ca la teatru din cauza problemelor care sunt acolo și e clar că le pare rău când văd cum se prezintă galeria adversă”, a mai spus Prunea la Digi Sport.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii