Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rotariu a dezvăluit cum sunt așezați jucătorii în autocarul lui Dinamo

[starttext]








Roș-albii au trecut cu bine peste duelul cu rivalii. Au condus, grație golului marcat de Dorin Rotariu, puteau să mai și marcheze, după cum susține Ioan Andone iar până la urmă au rămas pe primul loc.

La adăpostul celui mai bun start de sezon din ultimii ani, Dorin Rotariu, atacant care recent a împlinit 21 de ani, a acceptat invitația Digi Sport pentru a acorda un interviu altfel. Locul ales pentru discuție a fost chiar autocarul echipei, acolo unde roș-albii petrec destul de mult timp.

Rotariu a spus, printre altele, și cum sunt așezați ”câinii” în autocar, cum reacționează după meciuri și cum șoferul Tyson știe să-i țină ”în priză” înainte de meciuri.

”Se știu locurile din autocar, se ține cont de acest aspect. Mai sunt locuri libere ale celor care au plecat și care se ocupă în momentul în care apar jucători noi.

Eu la început am stat în față lângă domn doctor, aproape doi ani și jumătate. Abia în iarna trecută, m-am mutat mai în spate și stau acum cu Brănescu”, a spus în exclusivitate Rotariu.

Fotbalistul a spus că jucătorii preferă să stea mai în spate, partea din față fiind dedicată staff-ului.

”În față stau nea Iulică (n.r. - Iulian Mihăescu, secund), domnul Andone cu Danciu și Paulo”, a mai spus Roti.

Internaționalul român, convocat de Christoph Daum pentru meciul cu Muntenegru, a mai spus că înainte de meciuri în autocar se ascultă toate imnurile lui Dinamo.

”Așa reușim să ne menținem conectați mai bine la miza partidei. După meci, dacă iese bine, dăm tonul și la distracție, dar modest, nu exagerăm”, a mai spus Rotariu la Digi Sport.

Cum stau unii dintre dinamoviștii în autocar

Olteanu - Daniel Popa

Romera - Gnohere

Stelian Filip, Andrei Marc, Ionuț Șerban

Patrick Petre - Andrei Târcoveanu

Azer Busuladzic - Maxi Oliva

Antun Palic - Miha Mevlja














sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii