Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Înțepături după derby: "De 7 meciuri tot aud că înclină terenul. Și Barça a fost peste Steaua în '86, dar contează finalul"

[starttext]









Directorul sportiv dinamovist Ionel Dănciulescu a comentat, în emisiunea "Digi Sport Special", pe marginea declarațiilor din jurul derby-ului și a spus că de 7 meciuri aude de o dominație clară a Stelei, dar tot de atâtea partide roș-albii nu au mai pierdut în fața marii rivale. A recunoscut că Steaua a presat și a împins jocul în jumătatea de teren a lui Dinamo, căreia i-a lipsit doar puțin curaj, în opinia sa, dar important este doar rezultatul final, așa cum lumea ține minte că roș-albaștrii au câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, deși Barcelona a avut o posesie mai bună și mai multe ocazii.

"E clar că nimeni nu a plecat cu o idee preconcepută și nici nea' Ando nu a spus să ne apărăm. E adevărat că am suferit la capitolul posesie, din cauză că și Steaua a schimbat un pic stilul de a juca, față de cum eram obișnuiți cu ei până la meciul de ieri. Au încercat în foarte multe momente pe tranziție pozitivă să joace cu fundașii laterali în interior și au pus o presiune destul de mare pe noi. Am avut ceva probleme, mai ales pe benzi, unde Enache și Popa pe o parte și Hamroun și De Amorim pe cealaltă au creat pericol. Am reușit să ne apărăm bine și aici trebuie să recunosc că un foarte mare l-au avut cei doi fundași centrali, Nedelcearu și Mevlja, dar și Azer Busuladzic. Acest ax central al nostru a funcționat extraordinar", a declarat Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Băieții au răspuns așa cum ar fi trebuit să răspundă unui asemenea derby. Ne-ar fi trebuit mai mult curaj. Steaua a avut foarte mulți jucători de atac și a jucat foarte sus în terenul nostru. Dacă am fi avut posibilitatea în unele momente să fim mai curajoși, le-am fi pus multe probleme pe faza ofensivă. Am vrut să jucăm, dar Steaua a împins jocul spre poarta noastră. Nu sunt jenat de cum au jucat băieii, mi-a plăcut dăruirea lor", a mai spus oficialul dinamovist.

"Aud de 7 meciuri același scenariu, că ei sunt mai buni și s-a înclinat terenul, dar nu am pierdut de 7 meciuri, așa cum am jucat, să nu uităm. Dacă e să analizăm și cea mai mare perfomanță a Stelei (n.r. câștigarea Cupei Campionilor Europeni în 1986), în situația de la momentul respectiv, să vedem posesia avută de Barcelona, șuturile la poartă și acțiunile de atac, cred că sunt de partea Barcelonei, dar contează doar rezultatul final. Eu, unul, nu sunt mulțumit cu 1-1, pentru că am văzut o echipă a Stelei foarte bună, dar cu mari deficiențe și mari carențe pe faza defensivă", a adăugat Dănciulescu.

"Gnohere a făcut o partidă extraordinară, probabil că ar fi trebuie să aibă o susținere mai mare din partea jucătorilor din linia a doua, dar ieri atât s-a putut, din păcate. Sunt convins că această echipă a noastră va fi mai bună, în timp", a încheiat directorul sportiv al lui Dinamo.















sursa : www.digisport.ro
sursa photo : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii