Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nistor a fost dorit și de CSKA Sofia: "Când te vrea Dinamo, celelalte oferte nu mai contează"

[starttext]





Dan Nistor (28 de ani) a devenit jucător liber și a acceptat oferta lui Dinamo, deși a fost dorit și de Edi Iordănescu la CSKA Sofia. Mijlocașul central a fost miercuri dimineață la Institutul Național de Medicină Sportivă din București, unde a efectuat vizita medicală, după care s-a alăturat lotului roș-albilor la Săftica.

”Da, sunt fericit că s-a terminat! Trebuia să se întâmple acest lucru mai din timp, ar fi fost bine, dar e bine și acum. Sunt bucuros că am venit la București și sper să fac lucruri extraordinare pentru Dinamo, să câștigăm un trofeu”, a spus Nistor.

Fostul jucător al celor de la Pandurii consideră acest transfer la Dinamo un pas uriaș în cariera sa.

”Am făcut un pas uriaș în carieră, am ajuns la cea mai titrată echipă din România, cu cei mai frumoși fani și sper să câștigăm un trofeu”.

Nistor a explicat și de ce a ales Dinamo în detrimentul celor de la CSKA Sofia.

”Da, m-a dorit și Edi, dar am zis că e mai bine să aleg Dinamo. Când te dorește un club așa mare ca Dinamo, celelalte oferte nu mai contează. Nu a fost vorba de bani, am ales cu sufletul sunt fericit, mai ales că am auzit că este o familie unită la Dinamo.

În plus, aici este și o galerie fenomenală, una dintre cele mai tari din Europa”, a mai spus fotbalistul.

Odată cu transferul la Dinamo, Nistor se gândește și la națională.

”Să sperăm că pot reveni și în circuitul naționalei. Eu sunt bine din punct de vedere fizic, m-am antrenat zilnic la Târgu jiu. Îmi pare rău doar că domnul Grigoraș nu m-a lăsat să mă antrenez cu echipa, deși credeam că avem o relație bună.

Am fost dezamăgit, dar asta este România, așa pățești dacă vrei să pleci de la o echipă”, a mai spus Nistor. 





sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii