Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviştii vor să rămână lideri şi după derby: "Vom face totul să ne continuăm parcursul bun"

[starttext]











Dinamo aşteaptă marele derby cu Steaua, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, din postura de lider al Ligii 1, poziţie pe care elevii lui Ioan Andone îşi doresc să şi-o păstreze şi după duelul cu marea rivală.

"Mâine va fi momentul derby-ului, dar este un meci, sunt tot trei puncte. Am vrea să câştigăm meciul, vom face totul pentru asta şi pentru a continua parcursul bun pe care îl avem. Nu cred că este important cine e cel mai periculos jucător de la Steaua, important e cum va juca Dinamo", a declarat Miha Mevlja.

Fundaşul sloven ar putea purta banderola de căpitan la cel mai important meci al sezonului pentru fanii dinamovişti, un lucru onorant pentru Mevlja.

"Dacă sunt căpitan înseamnă că în anul de când sunt aici am făcut o treabă bună pe teren şi în afara terenului. Este o mare onoare pentru mine să conduc echipa spre rezultate bune", a explicat jucătorul de 26 de ani.

La rândul său, Antun Palic a precizat că "e un meci important pentru noi, pentru fanii noştri, dar pe de altă parte sunt trei puncte puse în joc şi vom încerca să ne concentrăm pe asta şi să jucăm bine".

Atât Mevlja, cât şi Palic au promis că vor juca şi pentru suporteri în partida de mâine seară.

"Treaba noastră este să le dăm răspunsul pe teren", a spus slovenul, completat de colegul său croat: "Trebuie să dăm totul pentru ei".


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii